Період публікації:

від

до

Категорія:

Центр творчості дітей та юнацтва Галичини запрошує школярів у літні табори

Опубліковано: Вівторок, 06 Червня 2017 

min
max

У червні 2017 року Центр творчості дітей та юнацтва Галичини запрошує школярів у літні табори.

26 травня – 9 червня

Танцювальний табір «Віка-данс»

Профільний табір з бальних танців. У програмі табору – вправи на витривалість, вправи на гнучкість (фітнес), танцювальні лекції (європейська, латиноамериканська програма), сучасний танець, акторська майстерність. Вихованці клубів, секцій мають можливість вдосконалити свою професійну майстерність: тренування, майстер-класи, зелений крос по парку «Погулянка».

Контактний телефон: (050) 67-11-111 – Вікторія Ільїнова.

 

5-11 червня (спортивна зміна), 19-30 червня (активна зміна)

Літній денний табір ТАЕКВОН-ДО «Спортивна альтернатива»

Гірська» зміна табору буде проходити з 17 до 29 липня в с. Модричі, т/б «Нафтуся Прикарпаття».

«Морська зміна» – з 29 липня до 11 серпня в с. Рибаківка Миколаївської області, т/б «Лісотехнік».

Метою заходу є всесторонній розвиток дітей та юнацтва, наповнення корисною діяльністю дітей та юнацтва в період літніх канікул; вдосконалення гуртківців ЦТДЮ Галичини, членів ЛОФТ ІТФ у профільному виді спорту; пропагування занять спортом та ведення здорового способу життя.

Контактний телефон: (067) 111-22-17 – Олександр Колб.

Web-сайт: www.taekwondo.lviv.ua.

 

5 червня (1 заїзд), 19 червня (2 заїзд)

Дитячий табір турклубу «Манівці»

Запрошуємо дітей віком 10-14 років у мандрівки на береги річки Дністер на катамаранах, байдарках і каяках.

Під час перебування в таборі діти навчаться керувати катамараном та працювати в команді, опанують основи плавання та надання першої допомоги, освоять основи самостійного туризму. Також на таборовиків чекають захоплюючі екскурсії Миколаївщиною, ознайомлення зі спалеологією, кіноперегляди та веселі ватри.

Під час літа відбудеться 6 таборових змін. Які будуть тривати по 12 днів. До таборовиків можна долучитись як на весь термін, так і на певні дні.

Контактні телефони: (097) 91-85-132, (093) 84-39-777 – Тарас Білошицький.

Web-сайт: http://manivci.org.

 

6-16 червня

Літній профільний пленер школи образотворчих мистецтв «Арт-дизайн»

Пленерний живопис склався у результаті роботи художників на вільному повітрі, а не в майстерні. Юні художники, пишучи картини в парку Погулянка, передадуть все багатство змін кольору, зумовлених літньою дією сонячного світла і атмосфери.

Контактний телефон: (032) 276-97-82 – Євген Потапов.

 

6-23 червня (щоденно, крім вихідних), 09:30 – 16:30 год.

Літній міський профільний (тематичний) табір «Погулянка» з денним перебуванням для школярів м. Львова

Відпочинок школярів пройде в одну табірну зміну. Для дітей буде організоване одноразове гаряче харчування, цікаве дозвілля, ігри, конкурси, забави, екскурсії, ознайомлення з гуртками і студіями Центру творчості.

Контактний телефон: (032) 275-05-00 – Любов Припутень.

Немає коментарів

Схожі статті:

На Погулянці у Львові стартує проект «15 подихів весни» На Погулянці у Львові стартує проект «15 подихів весни» Опубліковано: Вівторок, 27 лютого 2018 Центр творчості дітей та юнацтва Галичини «Погулянка» м. Львова розпочинає 1 березня масштабний мистецько-спортивно-творчо-розважальний проект «15 подихів весни», який дозволить сформувати новий погляд на позашкілля та окреслити перспективи розвитку задля майбутнього молоді. Організатори запрошують...

Переглядів: 574 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Звіт про проведення VI обласного відкритого фестивалю-конкурсу хореографічного мистецтва «Галицькі барви – 2017» Звіт про проведення VI обласного відкритого фестивалю-конкурсу хореографічного мистецтва «Галицькі барви – 2017» Опубліковано: П`ятниця, 07 квітня 2017 Відповідно до листа Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації від 20.03.2017 р. № 07-08/1031, з метою популяризації в дитячо-юнацькому середовищі інтересу до хореографічного мистецтва на базі Центру творчості дітей та юнацтва Галичини був проведений VI обласний відкритий...

Переглядів: 1388 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook