Період публікації:

від

до

Категорія:

Викладачі Львівського кооперативного коледжу економіки і права поділилися досвідом організації навчально-виховного процесу (фото)

Опубліковано: Середа, 07 Червня 2017 

min
max

Нещодавно у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулась підсумкова щорічна викладацька науково-практична конференція на тему: «З досвіду організації навчально-виховного процесу».

Мета конференції: розгляд проблем та перспектив розвитку організації навчально-виховного процесу в коледжі, обмін досвідом наукової та освітянської діяльності, підвищення рівня фахової підготовки науково-педагогічних кадрів, залучення молодих викладачів до науково-дослідницької діяльності.

З вітальним словом до учасників заходу звернулися директор коледжу Наталія Зубко та заступник директора з навчально-методичної роботи Ігор Леськів. У своїх промовах вони зазначили, що конференція приносить величезну користь для молодих науковців, які мають можливість виступити із власними дослідження, почерпнути нові знання у своїх колег, поділитися думками та почути відгуки однодумців.

Цікаве обговорення викликали доповіді, представлені викладачами вишу, а саме: «Особливості соціально-психологічної роботи зі студентською групою» – Наталія Загорбенська, «Практика використання сучасних технологій навчання на заняттях із зарубіжної літератури» – Юлія Семенова, «Проблеми організації навчально-виховного процесу за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» – Михайло Голубка, «Сучасні аспекти виховання студентської молоді» – Ольга Туркало, «Ефективність застосування інтерактивних методів навчання при викладанні фахових дисциплін» – Лідія Марчишин, «Робота в групах на заняттях з англійської мови» – Оксана Лин, «Формування сучасного професійного світогляду викладача математики» – Олена Маньків, «Проблеми самоосвіти студентів» – Віра Варгас.

Тематика виступів на науково-практичній конференції охопила найбільш важливі аспекти педагогічної і наукової діяльності викладача вищої школи.

Підсумовуючи результати підсумкової науково-практичної конференції, варто наголосити, що такі наукові заходи вже стали традиційними у виші та свідчать про активну дослідницьку діяльність викладачів, а представлені матеріали конференції ґрунтовно підтвердили результати наукової діяльності педагогів та продемонстрували науковий потенціал коледжу на наступний рік.

Адже саме небайдужість викладача до розв’язання насущних проблем та перспектив в організації навчально-виховного процесу та майбутнього нашої незалежної держави здатні до реальних змін на краще у сфері освіти і науки.

На завершення організатори конференції побажали учасникам в наступному році натхнення та плідної наукової праці, на користь коледжу та нових знань і здобутків на освітянській ниві.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Науково-практична конференція «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства» Науково-практична конференція «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства» Опубліковано: П`ятниця, 07 Червня 2019 Нещодавно на базі Львівського торговельно-економічного університету відбулася Шістнадцята науково-практична конференція студентів закладів вищої освіти Укркоопспілки на тему: «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства». Організатор заходу – Навчально-методичний центр «Укоопосвіта»...

Переглядів: 1028 Коментарів: 0

Вища освіта

Представники Львівського кооперативного коледжу економіки і права – учасники Всеукраїнської науково-практичної конференції (фото) Представники Львівського кооперативного коледжу економіки і права – учасники Всеукраїнської науково-практичної конференції (фото) Опубліковано: Четвер, 11 травня 2017 Нещодавно у Львівському торговельно-економічному університеті відбулася XII Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених на тему: «Стан та перспективи розвитку бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та контролю в умовах трансформації національної економіки». Організатори...

Переглядів: 909 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook