15 червня 2017 року у ДНЗ «Львівське вище професійне політехнічне училище» відбувся ІV етап атестаційної експертизи.
Комплексно кваліфікаційні роботи виконували учні випускних груп з професій «Кухар» рівень кваліфікації – 5 розряд та «Майстер ресторанного обслуговування» - 4 розряд.
Під час проведення комплексних кваліфікаційних робіт були присутні: заступник директора департаменту професійно-технічної освіти Міністерства освіти і науки України Карбишева В.О.; начальник відділу професійної освіти Департаменту освіти і науки ЛОДА – Матвіїв І.І., голова експертної комісії – директор НМЦ ПТО у Львівській області, Бобко В.М.; члени комісії - Вороняк Р.М., Пахолок Р.А.
На особливу увагу заслуговують вишукані страви та напої – коктейлі виготовлені кухарями, майстрами ресторанного обслуговування з використанням високоякісної сировини та екзотичних продуктів при оформленні, а саме:
«Млинці зелені з начинкою», «Теплий салат», «Суп – п'юре грибний з профітролями», «Грецький салат (Фірмовий)», «М'ясо по – баварськи», «Солянка з птиці», страва «Комплімент з рік оттою» та ряд десертів і напоїв.
Презентація страв та напоїв проведена учнями на високому рівні якість яких, мала можливість продегустувати та оцінити експертна комісія.
Немає коментарів