Період публікації:

від

до

Категорія:

ГО «Об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО».

Опубліковано: П`ятниця, 23 Червня 2017 

min
max

Жовківський районний дитячий центр оздоровлення, відпочинку та туризму «Росинка» гостинно зустрів фахівців Жовківського районного центру зайнятості, котрі 20 червня провели виїзний профорієнтаційний захід для учнівської молоді.

У таборі ми працювали поруч з представниками ГО «Об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО». Мужні, міцної статури хлопці з військовою виправкою і напрочуд добрими очима у формі цікавої гри презентували школярам професію захисника Вітчизни - військовослужбовця ЗСУ. У таборі діти з цікавістю приміряють на себе професію кухаря, вихователя, охоронника, тренера, художнього керівника. Допомогти школярам зорієнтуватися у світі професій - саме такий меседж профорієнтаційного заходу, під час якого школярі отримали нові знання про світ праці, дізналися про основні правила вибору професії до душі, ознайомилися з перспективами ринку праці, пройшли тестування щодо професійної спрямованості. Активно та весело пройшов перегляд 20 профорієнтаційних анімаційних відеороликів, які виготовлені на замовлення Державної служби зайнятості. Дякуємо директору табору, Павлюку Луці Петровичу, за сприяння у проведенні заходу та чекаємо на нові зустрічі з нашими школярами. Ці діти – це майбутня Україна. Хай вона буде здорова, щаслива,мирна та багата!

Немає коментарів

Схожі статті:

"ВЕСЕЛИЙ ВУЛИК" У ЛЬВОВІ "ВЕСЕЛИЙ ВУЛИК" У ЛЬВОВІ Опубліковано: Четвер, 29 Червня 2017 "ВЕСЕЛИЙ ВУЛИК" У ЛЬВОВІ      Днями вихованці центру літнього відпочинку "Веселий вулик" Жовківського центру творчості їздили в м. Львів, де у "Форумі" подивилися цікавий мультфільм.          А сьогодні у День творчості дивували своїми аплікаціями, піснями, танцями та малюнками.

Переглядів: 780 Коментарів: 0

Відділи освіти

Іду до тебе я Тарасе Іду до тебе я Тарасе Опубліковано: Вівторок, 21 березня 2017 Таланти твої,Україно! 15.03.2017 року Щурко Максим учень 4 класу(кл.керівник Селецька Н.М.),прийняв участь у конкурсі на краще читання поезії Т.Г.Шевченка,де здобув абсолютну перемогу- виборовши 1 місце серед шкіл району.Пишаємося нашим учнем!

Переглядів: 710 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook