Період публікації:

від

до

Категорія:

День відкритих дверей та відкриття комп’ютерного класу у Нижанковицькому професійному ліцеї

Опубліковано: П`ятниця, 23 Червня 2017 

min
max

20 червня 2017 року у Нижанковицькому професійному ліцеї було проведено День відкритих дверей та офіційно відкрито новий комп’ютерний клас, облаштований коштом ПАТ «Кредобанк». Свято відбулося з ініціативи голови Старосамбірської РДА Ореста Бонка.

Учні ліцею отримали сім нових ноутбуків з веб - камерами та ліцензійним програмним забезпеченням, навушники з мікрофонами, а також доступу до швидкісного оптичного Інтернету.

«Ми проклали оптичний інтернет з пропускною здатністю до 100 мегабіт. Раніше тут був тільки звичайний радіоканал зі швидкістю до одного мегабіта», – розповів керівник прес-служби ПАТ «Кредобанк» Віктор Гальчинський.

«Не може бути у 21 столітті сучасною школа без інтернету. Можна жити за 50 метрів від кордону з Європейським Союзом, але без доступу до сучасної техніки та інформації – це як тисяча кілометрів до європейського рівня життя. І «Кредобанк» щасливий допомогти учням і працівникам ліцею закласти фундамент сучасної освіти», – зазначив перший заступник голови правління банку Дам’ян Раґан.

Подарунок від «Кредобанку» дозволить відновити підготовку фахівців за спеціальністю «Оператор комп'ютерного набору. Секретар керівника», на яку ліцей має ліцензію. Доповненням до цього став подарунок голови Старосамбірської районної ради Тетяни Терлецької – принтер.

Урочисте відкриття комп’ютерного класу, не обійшлося без традиційної української гостинності, символом якої є коровай на вишиваному рушнику, який учні вручили першому заступнику голови правління «Кредобанку» Дам’яну Раґану.

Право урочисто перерізати стрічку було надано голові Старосамбірської районної ради Тетяні Терлецькій, заступнику директора департаменту освіти і науки ЛОДА Ігорю Гайдуку та першому заступнику голови правління «Кредобанку» Дам’яну Раґану.

Із привітальним словом до присутніх звернулися: голова Старосамбірської РДА Орест Бонк, голова Старосамбірської районної ради Тетяна Терлецька, депутат Старосамбірської районної ради Любомир Демкович, голова Нижанковицької селищної ради Володимир Смолінський, перший заступник голови правління «Кредобанку» Дам’ян Раґан, керівник прес-служби ПАТ «Кредобанку» Віктор Гальчинський, заступник директора департаменту освіти і науки Львівської ОДА Ігор Гайдук, методист НМЦ ПТО у Львівській області,  кандидат педагогічних наук Світлана Василина, в. о. директора Нижанковицького професійного ліцею Ігор Бахівський, настоятель православної громади о. Михайло Іваничко, настоятель римо-католицької громади о. Анджей Роґуж.

Гості та учні оглянули святкову виставку учнівських робіт, презентацію гурткової роботи, здійснили екскурсію навчальним закладом, ознайомилися з правилами прийому до Нижанковицького професійного ліцею.

 Адміністрація ліцею висловлює щиру подяку гостям, ГО «linia 102.PL» та педагогічним працівникам ліцею, які активно долучилися до організації свята:  майстрам – кухарям, які представили майстер - клас кухарської справи, майстрам-кравцям, майстрам-столярам, майстрам-перукарям, які представили виставку своїх робіт,  керівникам гурткової роботи та учням за чудовий концерт-вітання.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Опубліковано: Понеділок, 16 грудня 2019  9 - 13 грудня  в  рамках  Всеукраїнського тижня права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва проведені заходи, спрямовані на формування в учнів активної життєвої позиції щодо реалізації своїх прав. 10-11 грудня відбулися зустрічі учнів із співробітником Головного територіального управління юстиції...

Переглядів: 810 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 17 жовтня 2018 року ГС Асоціація будівельників «Будіндустрія» разом із німецькою компанією «Вольфсхойер» організували семінар із складання пічок від Олени Бистрової, за участі німецького спеціаліста Даніела Райцінгера на тему: «Технологія складання хлібопічок з шамотних плит». У семінарі взяли участь...

Переглядів: 641 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook