Період публікації:

від

до

Категорія:

З 12 липня почнеться реєстрація вступників на ЗНО за спеціальністю «Право»

Опубліковано: Вівторок, 27 Червня 2017 

min
max

У 2017 році усі вступники на магістратуру за спеціальністю 081 «Право» складатимуть профільне ЗНО і лише за його результатами зараховуватимуться в університет. Проведенням оцінювання займається Український центр оцінювання якості освіти.

«Реєстрація вступників триватиме з 12 по 25 липня. Її здійснюватиме приймальна комісія одного з вищих навчальних закладів, у якому вступник бажає брати участь у конкурсному відборі. Учасник вважається зареєстрованим після отримання екзаменаційного листка», - розказав Вадим Карандій.

Для кожного вступника, зареєстрованого для участі в єдиному фаховому випробуванні, на веб-сайті Українського центру буде створено інформаційну сторінку «Кабінет вступника». Доступ до сторінки можливий за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, указаним у ньому.

Пункти тестування працюватимуть в обласних центрах (крім міст Донецьк і Луганськ), місті Київ, містах Слов’янськ, Маріуполь (Донецька область) та Сєвєродонецьк (Луганська область).

Вступне випробування пройде о 10:00 год. 3 серпня. Допуск учасників до пунктів тестування триватиме з 09:15 до 09:50.

Результати будуть розміщені на інформаційних сторінках вступників «Кабінет вступника» 15 серпня. Доступ до інформаційної сторінки – за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, указаним у ньому. Результати другої сесії буде розміщено 17 серпня.

З повним відео з прес-конференції директора Українського центру оцінювання якості освіти можна переглянути за посиланням.

Джерело: офіційний сайт МОН

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

МОН пропонує для громадського обговорення проект паспорту спеціальності 081 МОН пропонує для громадського обговорення проект паспорту спеціальності 081 Опубліковано: Понеділок, 30 липня 2018 Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проект паспорту спеціальності 081 - Право, за якою здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти ступенів доктора філософії та доктора наук (проект розроблений Національною академією правових наук України). Пропозиції та зауваження...

Переглядів: 687 Коментарів: 0

Вища освіта

Найгірше правників навчають у аграрних вишах – ЗНО з «Права» Найгірше правників навчають у аграрних вишах – ЗНО з «Права» Опубліковано: П`ятниця, 27 жовтня 2017 Аграрні, правоохоронні та приватні ВНЗ (без жодного місця державного замовлення) найгірше навчають бакалаврів за спеціальністю «Право». Про це свідчить середній бал випускників вишів цих галузевих груп, який вони отримали під час вступу на магістратуру з «Права» за технологією зовнішнього незалежного...

Переглядів: 553 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook