Період публікації:

від

до

Категорія:

Триває прийом заявок на «Нобелівську премію» для вчителів

Опубліковано: Четвер, 06 липня 2017 

min
max

В Україні триває прийом заявок на конкурс Global Teacher Prize Ukraine, відомий як «Нобелівська премія» для вчителів. Метою конкурсу є відзначення досягнень освітян, які зробили вагомий внесок у професію.

Премія доступна для вчителів, що наразі працюють, які навчають дітей у рамках обов’язкової шкільної освіти або дітей віком від шести до вісімнадцяти років. Учителі, які продовжують викладання, навіть на позаштатних засадах, також мають право на участь, так само як і вчителі онлайн-курсів. Премія може бути присуджена вчителям школи будь-якого типу (форми власності).

Номінувати вчителя на здобуття премії може будь-хто – його колеги, учні або батьки. Щоб це зробити, достатньо перейти за посиланням. Також учитель може сам податися на нагороду, для цього потрібно заповнити онлайн-анкету. Заявки приймаються до 15 серпня 2017 року.

Переможець Global Teacher Prize Ukraine отримає: грошову винагороду (100 тисяч гривень), можливості для підвищення кваліфікації (курси, тренінги, майстерні від навчального центру «Освіторії»), поїздку на Global Education and Skills Forum 2018 в Дубаї, де оголосять ім’я найкращого вчителя у світі, подарунки від партнерів.

Детальнішу інформацію про премію можна дізнатися на сайті: http://globalteacherprize.org.ua, а також у менеджера креативних освітніх проектів Олени Северенчук за тел.: 093-841-86-56, або електронною адресою: sol@osvitoria.org.

Зазначимо, що організатором конкурсу Global Teacher Prize Ukraine виступає Громадська спілка «Освіторія». Премія проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Учителям та викладачам англійської пропонують розказати про свій досвід та отримати призи від National Geographic Learning Учителям та викладачам англійської пропонують розказати про свій досвід та отримати призи від National Geographic Learning Опубліковано: Понеділок, 11 лютого 2019 До 15 березня триває прийом заявок на конкурс TEACHERtalks, долучитися до якого запрошують учителів та викладачів англійської мови з усієї України. Вони мають висловити думки на запропоновані теми, розказати про успішні практики викладання предмету та поділитися досвідом з колегами. Для участі у конкурсі...

Переглядів: 533 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Учителів англійської мови запрошують до участі в конкурсі TEACHERtalks Учителів англійської мови запрошують до участі в конкурсі TEACHERtalks Опубліковано: Середа, 10 січня 2018 Триває конкурс для вчителів англійської мови TEACHERtalks – його призери зможуть виступити на конференції National Geographic Learning, безкоштовно скласти один із модулів Teacher Knowledge Test (TKT), а головний переможець також отримає можливість приєднатися до Всеукраїнської конференції EdCamp. Для...

Переглядів: 824 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook