Період публікації:

від

до

Категорія:

Ректор УБС Тамара Смовженко запропонувала концепцію освіти майбутнього на щорічному «HUMAN FORUM» в Барселоні

Опубліковано: Вівторок, 11 липня 2017 

min
max

Президент міжнародної асоціації університетів, ректор Університету банківської справи Тамара Смовженко відкрила цьогорічний «HUMAN FORUM», що пройшов 5 липня в Барселоні. Щороку форум стає площадкою для зустрічей та обговорення глобальних проблем людства і відбувається на базі Вищої школи менеджменту в Барселоні (GRADUATE SCHOOL OF MANAGEMENT IN BARCELONA).

Україну на Форумі також представили перший проректор УБС Анжела Кузнєцова та директор Львівського інституту УБС Микола Вознюк. Крім того, серед учасників були професор Монреальського університету Алмаз Толімбек, всесвітньовідомий автор, письменник, поет, дослідник та підприємець Элісео Байо та інші.

Цього року у центрі обговорення були загрози безпеці людства. У своїй доповіді Тамара Смовженко розкрила питання пошуку нових підходів до навчання молоді в усьому світі. «За статистикою кількість технічної інформації подвоюється кожні 2 роки. Високі темпи появи нових інтернет та друкованих ресурсів. Це означає, що вивчене за перші 2 роки навчання на третій рік може бути вже не актуальним», - зазначила Тамара Смовженко.

Ректор пропонує використовувати нові гнучкі підходи до навчання. Вона виділила, так звані, навички майбутнього, до яких відносяться критичне мислення, емоційний інтелект, гнучкість свідомості, координація та кооперація з людьми тощо.

В результаті обговорень був прийнятий меморандум, за основу якого були взяті пропозиції Элісео Байо, який підняв питання загрози існування людського виду як такого.

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові відбудеться масштабний форум «Нова українська школа в умовах сучасності» У Львові відбудеться масштабний форум «Нова українська школа в умовах сучасності» Опубліковано: Понеділок, 17 лютого 2020 20 лютого у Національному лісотехнічному університеті України відбудеться масштабний форум «Нова українська школа в умовах сучасності». Захід об’єднає близько 250 учасників. Про це повідомили сьогодні під час брифінгу. «На форумі ми об’єднаємо зусилля медиків, психологів, психотерапевтів, а також...

Переглядів: 843 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей

ПЕРШИЙ ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ ГІДНОСТІ ПЕРШИЙ ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ ГІДНОСТІ Опубліковано: П`ятниця, 15 листопада 2019   Сьогодні у Львові стартував Перший Форум Гідності, який покликаний стати майданчиком для спільного обговорення питань прав людини та людської гідності між правозахисним, культурним, освітнім та іншими середовищами. Зокрема, людську гідність як першоджерело всіх прав людини обговорили під час першої...

Переглядів: 436 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook