Період публікації:

від

до

Категорія:

Високі результати з веслування на байдарках і каное спортсменів Львівщини

Опубліковано: Середа, 12 липня 2017 

min
max

7-9 липня 2017 спортивно-веслувальна база Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України спільно із базою освітянської ДЮСШ №3 м. Львова, які межують із озером Наварія, приймали змагання  відкритої першості дитячої-юнацької спортивної школи №3 з веслування на байдарках і каное пам’яті МСМК Р.М.Гривняка.

Змагання відбувались серед юнаків та дівчат 2003-2006 років народження та проводились в межах календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Традиційно організатори ставили за мету виявлення і підтримку юних талантів та обдарувань, розвиток їхніх здібностей у веслуванні на байдарках і каное та досягнення високих спортивних результатів, а також пропагування і популяризацію веслування на байдарках і каное  серед учнівської та студентської молоді.

І, звісно, мету було досягнуто: у змаганнях взяли участь понад 120 спортсменів  спортивних шкіл Львівщини, зокрема вихованці СДЮШОР №1, СДЮШОР «Веслярик», ДЮСШ №3 та спортивного клубу «Альбатрос» з м.Івано-Франківська.

За підсумками змагань більшість нагород вибороли вихованці двох освітянських ДЮСШ – СДЮСШОР №1 та ДЮСШ №3. Приємно, що команда ДЮСШ №3 виборола І місце в естафеті  3 х 200м, а вихованці школи стали неодноразовими переможцями та призерами в різних видах програми. Переможців та призерів змагань в урочистій обстановці  нагороджено медалями, грамотами та кубками.

Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові завершився відкритий Кубок Львівської обласної організації ФСТ «Україна» пам’яті Заслуженого тренера України з тенісу Федора Кулечка У Львові завершився відкритий Кубок Львівської обласної організації ФСТ «Україна» пам’яті Заслуженого тренера України з тенісу Федора Кулечка Опубліковано: Субота, 13 травня 2017 Цими днями на кортах львівського Палацу спорту «Україна» відбувся всеукраїнський відкритий Кубок Львівської облорганізації ФСТ «Україна» з тенісу пам’яті Заслуженого тренера України Федора Григоровича Кулечка. В турнірі, який традиційно проводиться з 2000 року, взяли участь 98 учасників з 13 міст...

Переглядів: 1036 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Визначено переможців обласних змагань з баскетболу серед учнів ДЮСШ Визначено переможців обласних змагань з баскетболу серед учнів ДЮСШ Опубліковано: Понеділок, 26 лютого 2018 У м. Львові завершились Обласні змагання з баскетболу серед учнів ДЮСШ, юнаків 2002-2003 років народження. Змагання проходили 14-16 лютого у залі ігрових видів спорту Обласної дитячо-юнацької спортивної школи. Першість на змаганнях виборола команда Львівської ОДЮСШ (тренер – Михайло Курса), друге...

Переглядів: 606 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook