Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині триває Галицька школа лідерства

Опубліковано: Середа, 12 липня 2017 

min
max

Учасники неформальної навчальної програми «Галицька школа лідерства» вже відвідали Львів. Наступна локація - місто Буськ, де юні умільці проведуть толоку та стануть учасниками різноманітних майстер-класів. 

Перша частина школи лідерства захопила дітей, на лише атракціями, зокрема переглядом фільму та квестом, а й тренінгами на теми лідерства, проектного менеджменту, створення команди, постановки цілей. Важливим напрямком школи стала тема інклюзивності та плекання соціальної відповідальності. Відтак діти долучились до заходу «Ковчег добра» спільноти «Лярш-Ковчег».

«Наше завдання – показати дітям, що вони можуть. Вони можуть впливати, творити зміни, реалізовувати власні проекти та досягати успіху. Що вони – це майбутнє їхньої громади. Їм треба подорожувати, постійно самовдосконалюватись, брати на себе відповідальність та ставати лідерами. Зараз молоді люди намагаються втекти зі свого села, як тільки закінчать школу. Ми ж хочемо показати їм, як багато вони можуть зробити і яким чином реалізуватися в своїй громаді»,-  зазначила Валентина Ведровська, організатор табору Голова Правління БФ УГФ.

У другій частині підлітки таборуватимуть в  Буську, де облагородять парк та залучать інших людей до цієї суспільно корисної праці. Зокрема, у суботу, 15 липня, в парку відбудеться толока, в неділю – навчально-розважальна програма, яку самостійно організують учасники табору.

«У таборі підлітки мають можливість отримати знання та розвинути навички в питаннях, які рідко піднімаються в школі чи вдома і «відчути смак» неформальної та самостійної освіти. Для дітей, які проживають у віддалених районах Львівщини, важливо зрозуміти, що їм необхідно прагнути нових знань, пізнавати нові місця, знайомитись із людьми. А відтак, отриману інформацію вже використовувати із користю у своїй громаді», - наголосив Володимир Лис, начальник Служби у справах дітей Львівської ОДА.

Захід організовує  Благодійний Фонд «Українська Галицька Фундація» за сприяння Служби у справах дітей облдержадміністрації, Буської райдержадміністрації та Буської міської ради.

Організатори та учасники запрошують всіх бажаючих долучитись до  програми.

Немає коментарів

Схожі статті:

На Львівщині презентували альтернативний спосіб визначення ступеня функціонально-резервних можливостей школярів На Львівщині презентували альтернативний спосіб визначення ступеня функціонально-резервних можливостей школярів Опубліковано: П`ятниця, 04 серпня 2017 Сьогодні у м. Турка на Львівщині стартували традиційні “Бойківські фестини”. У цьогорічній програмі фестивалю – туристичні походи, концерти, турніри з шашок та шахів, міжнародні конференції, конкурси, спортивні змагання тощо. Так, сьогодні в межах програми фестин було проведено круглий стіл “Фізична...

Переглядів: 1072 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Урочисте шикування, привітання, нагородження кращих – на Львівщині відзначили День Високомобільних десантних військ Урочисте шикування, привітання, нагородження кращих – на Львівщині відзначили День Високомобільних десантних військ Опубліковано: Четвер, 03 серпня 2017 2 серпня, Львівщина відзначає 25-ту річницю створення високомобільних десантних військ Збройних Сил України. Урочисті заходи традиційно відбулись на базі 80-го аеромобільного полку 13 армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України. Привітали із професійним святом десантників керівництво області,...

Переглядів: 886 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook