Період публікації:

від

до

Категорія:

Дані та результати учасників ЗНО-2017 передано до ЄДЕБО в повному обсязі

Опубліковано: Середа, 12 липня 2017 

min
max

Яу повідомляє Український центр оцінювання якості освіти, 12 липня 2017 року відбулася прес-конференція за участі директора департаменту вищої освіти МОН Олега Шарова, директора ДП «Інфоресурс» Оксани Бєлік та директора Українського центру оцінювання якості освіти Вадима Карандія.

Прес-конференція присвячена початку другого, основного етапу вступної кампанії – подачі заяв через електронні кабінети.

Директор Українського центру оцінювання якості освіти Вадим Карандій проінформував, що результати основної сесії ЗНО з усіх навчальних предметів опубліковано на інформаційних сторінках учасників ще 23 червня 2017 року. Окрім того, на сторінках розміщено інформаційну картку, яку можна роздрукувати та подати для участі в конкурсному відборі до ВНЗ. 26 червня 2017 року результати учасників ЗНО 2017 року передано до Єдиної державної електронної бази з питань освіти.

Станом на 7 липня завершено розгляд більшості апеляційних заяв щодо результатів ЗНО. «Інформація про зміни результатів за наслідками розгляду апеляційних заяв доведена до учасників та 10 липня також передана до ЄДЕБО», – зазначив Вадим Карандій. Окрім цього, у разі зміни оцінки державної підсумкової атестації, що проходила у формі зовнішнього незалежного оцінювання, в електронних кабінетах керівників навчальних закладів розміщено оновлені відомості з результатами ДПА.

«Сьогодні закінчується додаткова сесія ЗНО 2017 року. Плануємо оголосити результати додаткової сесії з української мови і літератури, англійської, німецької, іспанської, французької та російської мов, а також математики та історії України раніше від визначеного терміну, а саме 14 липня. Результати з решти предметів з’являться на інформаційних сторінках учасників 17 липня», – повідомив директор Українського центру оцінювання якості освіти.

У 2017 році всі, хто бажає здобути ступінь магістра за спеціальністю 081 «Право», мають узяти участь в єдиному фаховому вступному випробуванні, що проходитиме з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення ЗНО. 12 липня розпочав роботу спеціальний сервіс, за допомогою якого приймальні комісії можуть зареєструвати вступників для проходження єдиного фахового вступного випробування за технологією ЗНО.

«Звертаємо увагу представників вишів, що реєстрація вступників для участі в конкурсному відборі відбувається в ЄДЕБО, а реєстрація для проходження єдиного фахового вступного випробування – через сервіс, розроблений Українським центром оцінювання якості освіти», – наголосив Вадим Карандій.

Щоб зареєструватися для проходження єдиного фахового вступного випробування, вступник має звернутися до одного з вищих навчальних закладів, у якому бажає взяти участь у конкурсному відборі. Реєстрація вступників триватиме з 12 по 25 липня 2017 року. Учасник уважається зареєстрованим для проходження єдиного фахового вступного випробування після отримання екзаменаційного листка.

Для зареєстрованих учасників на сайті Українського центру створено інформаційну сторінку – «Кабінет вступника-магістра». Доступ до неї здійснюватиметься за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, указаним у ньому. 15 серпня 2017 року в «Кабінеті вступника-магістра» буде розміщено результати вступного випробування.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Виші можуть вносити до ЄДЕБО небюджетні конкурсні пропозиції до 30 червня – рішення МОН Виші можуть вносити до ЄДЕБО небюджетні конкурсні пропозиції до 30 червня – рішення МОН Опубліковано: П`ятниця, 22 Червня 2018 МОН подовжило термін внесення до Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО) небюджетних конкурсних пропозицій до 30 червня 2018 року. Таке рішення було ухвалене як виняток у зв’язку з численними зверненнями закладів вищої освіти, які не встигли своєчасно внести зазначену інформацію. Відповідно...

Переглядів: 538 Коментарів: 0

Вища освіта

Для навчальних закладів зменшено плату за користування ЄДЕБО Для навчальних закладів зменшено плату за користування ЄДЕБО Опубліковано: П`ятниця, 01 грудня 2017 Розмір плати для навчальних закладів за користування Єдиною державною електронною базою з питань освіти (ЄДЕБО) знижено на 18 %. Такий крок став можливим завдяки заходам, вжитим Міністерством освіти і науки та державним підприємством «Інфоресурс» протягом вересня-листопада цього року. Вже за IV квартал...

Переглядів: 563 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook