Період публікації:

від

до

Категорія:

Технологічний коледж на Львівщині підвів підсумки спортивного життя студентів коледжу

Опубліковано: Четвер, 13 липня 2017 

min
max

Після завершення практики в актовій залі Технологічного коледжу НУ “Львівська політехніка” відбувся спортивний вечір, метою якого було підведення підсумків 2016/17 навчального року зі спортивної і фізкультурно-масової роботи. Цей захід був започаткований чотири роки тому і став великим стимулом для покращення результатів виступів спортсменів коледжу на обласних змаганнях серед вищих навчальних закладів I-II р.а.

«Розпочинали шлях на туристичних перегонах “Кубок Карпат” а сьогодні відзнаки отримують переможців і призери з 9 видів спорту, у яких в 4 видах є – переможці. Це найкращий результат виступів студентів-спортсменів за останні роки » – з такими словами до присутніх звернувся керівник фізичного виховання коледжу Леськів Володимир Володимирович.

Після виконання гімну України до присутніх звернувся виконуючий обов’язки директора коледжу Підвальний Мар’ян Володимирович, який подякував студентам і викладачам,які їх готували до змагань за вдалий виступ і наголосив на важливість занять фізичною культурою і спорту в наш час. Після директора присутніх привітав представник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН Михайло Цьона.

По завершенні промови було розпочато відзначення кращих спортсменів коледжу, а саме: за 3-тє місце з пляжного волейболу – Мойсей Тетяну гр.Том-21, Мартинюк Анастасію гр.Епм-21 і Мартинюк Юлію Епм-21; 2 місце з  бадмінтону – Рехман Світлану гр.Дзм-31 і Палайду Надію гр. Псм-31; за 2-ге місце з баскетболу – Климів Оксану, Покришку Маряну, Корчак Марію і Юр Діану гр.ПР-21, Андрущак Тетяну гр.ПР-22,Юрко Юлію гр.ТУ-12 і Богош Христину гр.ПРМ-41.

Зі словами подяки за вдалі виступи наших студентів звернулася заступник директора з виховної роботи Касьян Оксана Юріївна. Вона наголосила на важливість занять фізичною культурою і спортом у виховному процесі нашої молоді. А також нагородила медалями та грамотами збірну команду коледжу з настільного тенісу Чепіль Марту гр.ПР-31, Кобзяк Ірину гр.ПРМ-41, Мартинюк Анастасію і Мартинюк Юлію гр.ЕП-21, збірну команду з волейболу Мартинюк Анастасію і Мартинюк Юлію гр.ЕП-21, Мойсей Тетяну гр.ТОМ-21,Гаврищенко Роксолану гр.ПРМ-41, Белей Іванну гр.ПРМ-42,Радонську Вікторію,Коваль Вероніку Лотиш Нелю, Матюшок Оксану, Романюк Уляну  Божок Вікторію і за друге місце в змаганнях з гирьового спорту Гаврищенко Роксолану гр.ПРМ-41. Залишаючи урочистості, студенти із нетерпінням чекатимуть нових стартів, щоб на спортивних майданчиках визначити хто все-таки найспортивніший навчальний заклад.

Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові завершився відкритий Кубок Львівської обласної організації ФСТ «Україна» пам’яті Заслуженого тренера України з тенісу Федора Кулечка У Львові завершився відкритий Кубок Львівської обласної організації ФСТ «Україна» пам’яті Заслуженого тренера України з тенісу Федора Кулечка Опубліковано: Субота, 13 травня 2017 Цими днями на кортах львівського Палацу спорту «Україна» відбувся всеукраїнський відкритий Кубок Львівської облорганізації ФСТ «Україна» з тенісу пам’яті Заслуженого тренера України Федора Григоровича Кулечка. В турнірі, який традиційно проводиться з 2000 року, взяли участь 98 учасників з 13 міст...

Переглядів: 1047 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

На Львівщині презентували альтернативний спосіб визначення ступеня функціонально-резервних можливостей школярів На Львівщині презентували альтернативний спосіб визначення ступеня функціонально-резервних можливостей школярів Опубліковано: П`ятниця, 04 серпня 2017 Сьогодні у м. Турка на Львівщині стартували традиційні “Бойківські фестини”. У цьогорічній програмі фестивалю – туристичні походи, концерти, турніри з шашок та шахів, міжнародні конференції, конкурси, спортивні змагання тощо. Так, сьогодні в межах програми фестин було проведено круглий стіл “Фізична...

Переглядів: 1076 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook