Період публікації:

від

до

Категорія:

В кооперативному коледжі економіки і права, лунає музика випускного вальсу!

Опубліковано: Четвер, 20 липня 2017 

min
max

Днями у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулися урочистості з нагоди випуску молодших спеціалістів. Розпочались урочистості, зазвучав Гімн України, і всі присутні виструнчилися й заспівали, тримаючи руку на серці. Неповторні хвилини під час виконання гімну України змушують задуматись, зібратись з думками і відчути гордість за свою країну та коледж. З вітальним словом до випускників звернулась директор коледжу Наталія Зубко: «…за час існування коледжу випущено не одну тисячу молодших спеціалістів для системи споживчої кооперації України та підприємств і організацій різних форм власності. От і настав цей незвичайний день в нашій кооперативній родині знову. День святковий, радісний, веселий і, водночас, сумний. День розставання з навчальним закладом, рідними, щирими друзями та наставниками.

Закінчилося останнє зайняття, здані останні заліки та іспити, а студенти нарешті можуть зітхнути спокійно: попереду – тільки найприємніше – довгоочікуваний випускний. Цей випускний для студентів вже четвертий. Адже перший випуск був в дитячому саду, потім був випуск в початковій школі, випуск проходив з нагоди закінчення школи в 9 класі, також – випускний в нашому коледжі. Сьогодні всім сумно, адже доводиться розлучатися, а коли друзі розлучаються – це завжди трішечки сумно, адже ми разом пройшли цей не простий шлях до знань. Але нехай смуток змінить радість. Адже для багатьох сьогодні буде прощання з такими словами як «сесія», з безсонними ночами перед іспитами та заліками з конспектами лекцій, які кожен перегортав в маршрутці, їдучи в коледж.

Сьогодні випускний – головний іспит як в коледжі, так і у вас. Роки, проведені разом, назавжди залишаться в пам’яті. Хтось пізніше згадає про них з радістю, хтось з тугою, хтось, можливо, і з болем. Але так чи інакше, веселі моменти студентського життя ніколи не забуваються

Ви отримали дипломи зі спеціальностями, які необхідні на сьогодні для нашої країни. Випускний вечір – важлива подія для усіх в кооперативному коледжі. Для студентів – це поріг нового часу, професійної зрілості і незалежності, для викладачів – хвилювання за подальшу долю своїх вихованців і надія на те, що вона складеться щасливо. На шляху до диплому було багато різного і, хочеться сподіватися, важливого і корисного для наших випускників, кожен з них займе своє особливе місце в історії коледжу та зробить вагомий внесок у розбудову нації.

Прийміть найщиріші вітання з нагоди закінчення навчання у коледжі та здобуттям фахового рівня молодшого спеціаліста. Нехай час, який був проведений разом із нами, назавжди залишиться у ваших серцях, а знання, що ви здобули, будуть вам у пригоді та сприятимуть у виборі життєвого та професійного шляху і допоможуть у досягненні задуманих цілей. Нехай у всьому вам допомагає Бог».

За дорученням голови правління Львівської обласної спілки споживчих товариств ( голова правління – Михайло Ванівський)  до привітань долучився заступник голови правління облспоживспілки – Микола Хлевинський: «Від щирого серця вітаємо вас із закінченням кооперативного коледжу і початком у доросле життя. Можливо, ще не до кінця усвідомлюєте, але саме зараз ви вперше стоїте на порозі нового важливого етапу свого життя – вибору. Хто навчатиметься надалі, хто працюватиме – вирішувати вам. У вашому житті не один вирішальний та відповідальний крок необхідно зробити. Намагайтесь зробити свій вибір правильним, адже майбутнє нашої нації залежить від вас. Якою стане наша держава – залежатиме від молодого професіонала. Бажаємо, щоб всі мрії здійснилися, побільше вам оптимізму, натхнення, наснаги, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих злетів, щедрої долі, вірних друзів, життєвої енергії, щоб на вашому шляху не зустрічалась зрада та не було розчарувань. Не зупиняйтеся на досягнутому, а продовжуйте кооперативну освіту. Успіхів усім! І вдало зробити наступний важливий крок в життіֺ!»

Також з привітанням виступили: заступник директора з навчальної роботи Леся Федак; завідувач економічним відділення Ірина Клачко, завідувач товарознавчо-правознавчого відділення та розробки програмного забезпечення Ліліана Криськув, колишня випускниця коледжу – завідувач технологічного відділення та готельно-ресторанної справи Оксана Шура, заступник директора з навчально-методичної роботи Ігор Леськів, заступник директора з виховної роботи Ігор Бішко, заступник директора з заочної форми навчання Євген Яхно, голова об’єднаного профкому Наталія Кутна.

Привітали випускників куратори груп, які усі роки навчання  для них були “мамами і татами” в стінах коледжу та побажали випускникам успішно продовжувати кооперативні традиції, неодмінно зробити свій внесок у науково-технічний і соціальний прогрес та продовжити навчання у вищій школі.

Зі словами подяки до батьків та педагогічного колективу звернулися студенти як денної, так і заочної форми навчання: «Ми щиро вдячні адміністрації, викладачам та всім працівникам за ваш внесок у наше професійне майбутнє, за те, що попри все завжди в нас вірили, підтримували, допомагали, мотивували. Наставникам і педагогам за те, що вклали свою душу і любов в наше навчання. Ми, в свою чергу, будемо намагатись зробити все можливе, щоб втілити у життя наші знання і допомогти нашій Україні вийти з кризи і стати ще кращою, чим вона є».

До привітань долучилися батьки, викладачі, представники студентського самоврядування коледжу та всі бажаючі.

Як зауважила мама студентки випускниці: «Це незабутні хвилини для всіх – і для викладачів, які відпускають своїх вихованців у життя, і для студентів, які залишають свою альма-матер, і для батьків, які побачили своїх дітей дорослими. Ми усі ще раз вітаємо вас – тих, хто власними подальшими успіхами, злетами і трудовими подвигами примножить славу вітчизняної освіти і нашого закладу. Ми щиро віримо у те, що виконали соціальне замовлення науки нашої держави, і ви гідно поповните ряди молодої інтелектуальної еліти. В цей святковий день бажаємо вам міцного здоров’я, миру, злагоди та натхнення на вашому подальшому життєвому шляху...»

Духовний наставник коледжу, отець др.Ігор Дмитерко, настоятель храму св.Анни, освятив присутніх і  благословив студентів та викладачів.

При спілкуванні наголосив: «Куди б вас не завела доля, пам'ятайте завжди свою колиску дитинства, свій вишкіл юності – свою Незалежну Славну Україну та рідний коледж. Нехай вас супроводжують все життя успіхи у професійному та особистому житті та доля буде прихильною. У добру путь, випускники! З Божим благословенням вас!»

Наказ про закінчення Львівського кооперативного коледжу економіки і права та про присвоєння випускникам кваліфікації «Молодший спеціаліст…» зачитала Леся Федак заступник директора з навчальної роботи, а завідувачі відділень Ірина Клачко, Оксана Шура та Ліліана Криськув вручили дипломи.

Кращі студенти, адміністрацією коледжу, були нагороджені подяками та грамотами за активну участь в науковій, громадській, культурно-масовій роботі та за успіхи, досягненні у спорті.

Від імені дирекції газети «Все про бухгалтерський облік» були відзначені подяками, батьки випускників спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», «Оціночна діяльність» – за гідне виховання своїх дітей. При зверненні до батьків, Сергій Луценко, зауважив: «…успіх дитини – не випадковість, а результат Вашої клопіткої праці та достойного виховання. Вам є чим пишатися. Ви подарували нашій державі прекрасного спеціаліста,майбутнього висококваліфікованого фахівця. Дякуємо, що не були байдужими, ростили, плекали, виховували! Дякуємо за Ваш батьківський подвиг!...». 

Студентка випускниця, Христина Мруць, спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» наголосила «…що газета «Все про бухгалтерський облік» є професійним посібником для кожного спеціаліста в галузі економіки і обліку. З її допомогою, кожен читач від студента до професіонала, має змогу розвиватися, професійно зростати та досягати успіху в кар’єрному рості. Дякуємо Вам, що ви є, що приділяєте величезну увагу нам, молодим спеціалістам…». До речі, Львівський кооперативний коледж економіки і права та циклова комісія обліку та фінансово-економічної діяльності (голова циклової комісії – Михайло Голубка) тісно співпрацюють з газетою не один рік, яка проводить масу цікавих, навчальних  заходів для студентів коледжу та спеціальності - чим мотивує їх до навчання та спонукає пишатись обраною  спеціальністю.

У коледжі вчаться дуже талановиті діти в усіх відношеннях, що і було продемонстровано на випускному концерті, який організували керівники художньої самодіяльності та вокального гуртка коледжу. До концерту були залучені як студенти, так і випускники вишу.

Прощальний вальс створив незабутнє, яскраве свято у душі студентів та викладачів.

Насамкінець дружний колектив випускників подякував  усім за чудові роки навчання в коледжі.

Від імені усього викладацького колективу коледжу: «…щиро бажаємо вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Нехай знання, отримані в коледжі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності! Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!…бажаємо вам креативності, постійного самовдосконалення та працювати на благо регіону та країни  …» Завершилося свято загальною фотографією на пам'ять.

 

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв᾽язків із громадськістю ЛККЕіП

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Нещодавно педагогічний колектив Львівського кооперативного коледжу економіки і права провів педагогічну раду Нещодавно педагогічний колектив Львівського кооперативного коледжу економіки і права провів педагогічну раду Опубліковано: Середа, 19 липня 2017 Педагогічна рада є дорадчим органом, створеним для вирішення основних питань діяльності навчального закладу. Педагогічна рада в своїй діяльності керується законами України "Про освіту", "Про вищу освіту", Положенням про навчальний заклад та іншими нормативними документами, що стосуються її діяльності....

Переглядів: 732 Коментарів: 0

Вища освіта

Нещодавно педагогічний колектив Львівського кооперативного коледжу економіки і права провів педагогічну раду за підсумками 2016-2017 навчального року. Нещодавно педагогічний колектив Львівського кооперативного коледжу економіки і права провів педагогічну раду за підсумками 2016-2017 навчального року. Опубліковано: Понеділок, 10 липня 2017 Педагогічна рада є дорадчим органом, створеним для вирішення основних питань діяльності навчального закладу. Педагогічна рада в своїй діяльності керується законами України "Про освіту", "Про вищу освіту", Положенням про навчальний заклад та іншими нормативними документами, що стосуються її діяльності....

Переглядів: 544 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook