Період публікації:

від

до

Категорія:

Закінчилась серія товариських футбольних матчів "На крилах дружніх змагань"

Опубліковано: Четвер, 20 липня 2017 

min
max

Упродовж 12-17 липня 2017 року на футбольних полях Львівщини та Івано-Франківщини завершилася серія футбольних матчів "На крилах дружніх змагань" за участю юнацької збірної команди Спілки Української Молоді з США. Юні футболісти - вихідці з українських родин США мали можливість, зокрема на Львівщини провести цікаві й напружені поєдинки зі своїми ровесниками з команд Львівського училища фізичної культури та дитячо-юнацької футбольної школи «Карпати». За підтримки футбольної та спортивної громади Львівщини, провідних футбольних арбітрів області такі зустрічі відбулися на кращих стадіонах – «Арені Львів» та імені Богдана Маркевича у Винниках, де їх вітали начальник управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Юрій Майборода, голова Федерації футболу Львівської області Ярослав Грисьо, директор Львівського УФК Степан Родак, Заслужений тренер України Мирон Маркевич, легенда львівського й українського футболу Степан Юрчишин, відповідальний секретар відділення НОК України у Львівській області Оксана Вацеба, директор СДЮШОР «Карпати» Ігор Савицький та інші. На згаду про спільні футболі баталії господарі та гості обмінялися пам’ятними вимпелами, шарфами та сувенірами.

Юні українські американські футболісти, які прибули в Україну разом зі своїми рідними, провели також перед цим ще матчі на стадіонах Івано-Франківська, Коломиї та Калуша. Як зауважив організатор такої масштабної поїздки Михайло (Майкл) Тамашевський – ця перша зустріч обов’язково не буде останньою, а щирі враження від перебування на українській землі надовго збережуться в пам’яті юних футболістів Спілки Української Молоді з США та їхніх батьків.

 

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Футбольний м'яч - найкращий друг Футбольний м'яч - найкращий друг Опубліковано: Неділя, 07 травня 2017 Весна на шкільному майданчику весело грає в футбол. Весно, пильнуй-но за м'ячиком - від учнів отримаєш гол! Улюблена гра у початковій школі і для хлопців, і для дівчат - ФУТБОЛ!

Переглядів: 399 Коментарів: 0

Відділи освіти

Футболісти-восьмикласники ЛУФК – срібні призери всеукраїнського турніру «Галицька зима-2020» Футболісти-восьмикласники ЛУФК – срібні призери всеукраїнського турніру «Галицька зима-2020» Опубліковано: Четвер, 13 лютого 2020 Футболісти-восьмикласники Львівського училища фізичної культури посіли ІІ місце на традиційному всеукраїнському турнірі «Галицька зима-2020» з футболу серед гравців віком до 14 років, який 3-6 лютого вже вдванадцяте відбувся у нашому місті. На груповій стадії турніру хлопці перемогли винниківський...

Переглядів: 1235 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook