Період публікації:

від

до

Категорія:

Учасники «Школи лідерства та мотивації» відвідали Львівську ОДА

Опубліковано: Четвер, 20 липня 2017 

min
max

19 липня, у межах проекту «Школа лідерства та мотиваціі», молодь Кам'янко-Бузького району ознайомилась із структурою Львівської облдержадміністрації  та роботою Львівського обласного молодіжного центру.

У межах зустрічі т.в.о. директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Ольга Березюк детально розповіла присутнім про діяльність Львівської ОДА та закликала молодь брати участь у державотворенні та громадській роботі. Опісля, учасники відвідали вільний простір майбутнього Carpoint To-U, де пройшли тренінги з проектного менеджменту. Молодь також мала змогу побачити нові електромобілі усіх брендів та послухати історію успіху Ілона Маска. Нагадаємо, що «Школа лідерста та мотиваціі» - проект, який став переможцем на цьогорічному Форумі ідей та реалізується за підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook