Період публікації:

від

до

Категорія:

На сайті МОН опубліковані правильні відповіді до тестів ЗНО на магістратуру з «Права»

Опубліковано: П`ятниця, 04 серпня 2017 

min
max

На сайті Міністерства освіти і науки України опубліковано правильні відповіді до тестових завдань ЗНО, які вчора, 3 серпня 2017 року, складали вступники на магістратуру за спеціальністю «Право». Переглянути їх можна за посиланням

Нагадуємо, що вступник допускається до конкурсного відбору на навчання в магістратурі за спеціальністю «Право» у разі подоланні порогу «склав/не склав» з усіх блоків єдиного фахового вступного випробування (ЗНО). Їх було три:

  • тест загальних навчальних правничих компетентностей, що включає тестування таких компетентностей як аналітичне мислення, критичне мислення, логічне мислення. Загальна кількість завдань блоку – 30.
  • тест із шести базових юридичних (правничих) дисциплін, що включає конституційне право, адміністративне право, цивільне право, цивільне процесуальне право, кримінальне право, кримінальне процесуальне право. Загальна кількість завдань блоку – 70.
  • тест з іноземної мови. Загальна кількість завдань – 42.

Пороги «склав/не склав» з усіх блоків будуть встановлені відповідними фаховими комісіями, а результати будуть оприлюднені на інформаційних сторінках вступників «Кабінет вступника-магістра» (Український центр оцінювання якості освіти) 15 серпня 2017 року.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook