Період публікації:

від

до

Категорія:

Літня профільна школа згуртувала 80 лідерів учнівського самоврядування Львівщини (фото)

Опубліковано: Понеділок, 14 серпня 2017 

min
max

14 серпня на базі туристичного комплексу «Карпати», що в с. Кам’янка Сколівського району, розпочала роботу літня профільна школа для 80 лідерів учнівського самоврядування Львівщини.

Організатори школи – КЗ ЛОР «Львівський обласний центр краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді» за підтримки департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації та КЗ ЛОР «Львівський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді».

Метою діяльності школи є формування в активних представників учнівської молоді області національно-патріотичного світогляду, розвиток лідерських якостей, вивчення методик та набуття практичного досвіду соціальної та волонтерської діяльності.

Програма школи передбачає тренінги та семінари з основ діяльності демократичних учнівських об'єднань відповідно до викликів сучасного суспільства та на засадах патріотичного виховання. Заняття проводитимуть досвідчені спеціалісти – соціологи, психологи, експерти ЗМІ й комп’ютерних мереж, аналітики процесів розвитку громадянського суспільства.

Також у рамках роботи школи юнаки та дівчата матимуть змогу долучитися до творчої діяльності, заплановані екскурсії задля ознайомлення дітей з історією рідного краю.

Профільна школа завершить роботу 23 серпня.

Немає коментарів

Схожі статті:

Літня історична школа  "Leopolis" Літня історична школа "Leopolis" Опубліковано: Вівторок, 11 Червня 2019 18-28 червня Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді запрошує учнів 8-11 класів у літню  історичну школу «Leopolis». Якщо ви цікавитесь історією Львова, хочете детальніше дізнатись про події, які тут відбувались та про людей, які тут жили, а також знайти нових друзів та отримати нові...

Переглядів: 1044 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Лідер ХХІ ст. м. Стрия Лідер ХХІ ст. м. Стрия Опубліковано: Субота, 30 березня 2019 14 березня 2019 р. у Будинку учнівського парламенту (СЗШ №8) відбулося чергове засідання учнівського самоврядування, в якому взяли участь депутати усіх закладів загальної середньої освіти міста Стрия. Методист відділу освіти Ірина Суховерська подякувала депутатам за їхню активну діяльність, проаналізувавши...

Переглядів: 858 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook