Період публікації:

від

до

Категорія:

Конкурс «Моя книжкова полиця»

Опубліковано: Субота, 19 серпня 2017 

min
max

В межах благодійної акції “Третій вік: задоволення від читання” оголошується конкурс “Моя книжкова полиця”: учасникам, якими можуть бути особи, що досягли віку 60 років, пропонується написати оповідання чи есе про особливу для них книгу, домашню бібліотеку чи подію, пов’язану з книжками.

До журі конкурсу входять:  літературознавець Андрій Дрозда, директор Львівського національного літературно-меморіального музею Івана Франка Богдан Тихолоз, програмна директорка Літературного фестивалю Софія Челяк, президент Форуму видавців у Львові Олександра Коваль, директор наукової бібліотеки ЛНУ імені Франка Василь Кметь, координаторки акції  Вікторія Асадча і Ярослава Яковлєва.

Вимоги до учасників: вік 60+, можливість перебувати на Форумі видавців у Львові з 14 по 16 вересня 2017 р.

Вимоги до тексту: Обсяг не більше 3 сторінок. Текст повинен бути набраний на комп’ютері або надрукований на друкарській машинці. Якщо текст написаний від руки, члени журі залишають за собою право його не розглядати.

Текст необхідно до 1 вересня 2017  надіслати на електронну пошту 3vik@bookforum.com.ua (у темі листа зазначити «Моя книжкова полиця») або листом на поштову адресу: а/с 6644, Львіів, 79005 з поміткою на конверті  “Моя книжкова полиця”

Обов’язково вказати контактні дані учасника Конкурсу: ім’я, прізвище, вік, номер мобільного/стаціонарного телефону.

Серед надісланих робіт журі Конкурсу обере п’ятьох переможців, які отримають запрошення на 24-й «Форум видавців у Львові» та святковий гала-концерт 15 вересня у Львівській філармонії, під час якого відбудеться офіційне нагородження. Також переможці отримають  сертифікати на придбання книжок українських видавництв.  Проїзд та проживання переможців також забезпечують організатори.

Запрошуємо до участі і бажаємо перемоги найвідданішим читачам.

На Форумі видавців у Львові на вас чекають незабутні книжкові враження!

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права побували на Форумі видавців Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права побували на Форумі видавців Опубліковано: Вівторок, 01 жовтня 2019 Щорічно у Львові, який абсолютно справедливо вважається духовною та культурною столицею Західної України, зосереджується потужний центр інтелекту, творчого потенціалу, що став справжньою меккою, яка дає імпульс новим книжкам, новим ідеям, дає наснагу та поштовх для нашої молоді – Міжнародний книжковий...

Переглядів: 525 Коментарів: 0

Вища освіта

У межах Book Forum порушили питання захисту прав дитини У межах Book Forum порушили питання захисту прав дитини Опубліковано: Понеділок, 23 вересня 2019 На Львівщині відбулась панельна дискусія на тему: «Захист прав дитини: відшукування причетного». Захід відбувся в межах 26-ого Book Forum'у. Організатори – Благодійна організація «Львівська освітня фундація». Метою дискусії стало обговорення актуальних питань у сфері захисту прав дітей та напрацювання...

Переглядів: 391 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook