Період публікації:

від

до

Категорія:

Спраглі до знань – на Львівщині спудеї урочисто розпочали новий навчальний рік (фото)

Опубліковано: Четвер, 31 серпня 2017 

min
max

31 серпня, напередодні Дня знань, на площі біля пам’ятника Іванові Франку, відбулась урочиста посвята у студенти першокурсників, а також студентів, які здобуватимуть ступінь бакалавра та магістра Львівського інституту економіки та туризму.

Привітали майбутніх працівників сфери туризму Львівщини заступник голови - керівник апарату Львівської обласної державної адміністрації Маріанна Вільшинська та начальник управління туризму та курортів Наталя Табака.

«Дорогі студенти, ви обрали дуже потрібну і цікаву професію. Праця у сфері туризму – це не лише можливість подорожувати, знайомитись із новими людьми, це унікальна нагода презентувати рідну державу, землю, на якій ми народились, усім, хто прагне відкрити для себе Львівщину та Україну. Львівська область – це неперевершена та незабутня архітектура, природа, щирі та сердечні люди. І саме ви, ті провідники, які відкриватимуть для гостей перлину Європи – Львівщину», - наголосила Маріанна Вільшинська.

В межах урочистостей спудеї перед Державним прапором та хоругвою інституту присягнули бути активними у впровадженні економічних реформ та розвивати туристичний потенціал регіону.

Опісля ректор навчального закладу Ігор Бочан та проректор Ганна Дутка вручили студентам нового прийому символічні ключ та книгу знань.

Духовенство поблагословило студентів на новий начальний рік.

Немає коментарів

Схожі статті:

В області відбулась посвята у студенти першокурсників Львівського Інституту економіки і туризму В області відбулась посвята у студенти першокурсників Львівського Інституту економіки і туризму Опубліковано: Понеділок, 03 вересня 2018 31 серпня на площі біля пам’ятника Івану Франкові відбулась посвята у студенти першокурсників Львівського Інституту економіки і туризму. Першокурсників привітала керівник апарату Львівської ОДА Маріанна Вільшинська. «Від вас залежить, наскільки знатимуть Україну, чи захочуть гості з-за кордону...

Переглядів: 461 Коментарів: 0

Вища освіта

Спортивний старт – спудеї університету фізичної культури урочисто розпочали навчальний рік (фото) Спортивний старт – спудеї університету фізичної культури урочисто розпочали навчальний рік (фото) Опубліковано: П`ятниця, 01 вересня 2017 1 вересня, з нагоди Дня знань, у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського відбулась урочиста посвята у студенти майбутніх працівників сфери спорту. Привітали із початком навчального року спудеїв голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка та державний...

Переглядів: 1126 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook