Період публікації:

від

до

Категорія:

У Новояворівську відбувся популяризаційний захід «Інваспорт запрошує до гри в боча» (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 01 вересня 2017 

min
max

З нагоди відзначення Дня незалежності України на Львівщині відбувся спортивно-масовий захід для осіб з інвалідністю «Інваспорт запрошує до гри в боча». Його влаштували на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу «Старт» у м. Новояворівську з метою популяризації гри в боча.

Ігри відбувалися у двох групах: серед осіб з порушеннями опорно-рухового апарату та серед дітей і молоді з затримкою розумового розвитку.

У показових змаганнях взяли участь 15 представників громадських організацій міста Новояворівська та Краковецької спеціальної школи-інтернату.

Незабаром такі заходи відбудуться і в інших районах області.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У грудні на Львівщині триватиме місячник «Інваспорту» У грудні на Львівщині триватиме місячник «Інваспорту» Опубліковано: Середа, 30 листопада 2016 Упродовж грудня з ініціативи Львівського регіонального центру «Інваспорт» та за підтримки управління фізичної культури та спорту ЛОДА на Львівщині триватиме місячник інвалідного спорту. Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана...

Переглядів: 1072 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook