Період публікації:

від

до

Категорія:

Методичне об’єднання вчителів фізичної культури Львівщини (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 01 вересня 2017 

min
max

Нещодавно у м. Львові відбулося засідання обласного методичного об’єднання вчителів фізичної культури області.

На засіданні були присутні голови міських та районних методоб’єднань, заступник начальника Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Ярослав Гаврих, доцент кафедри теорії і методики фізичного виховання ЛДУФК Наталія Сороколіт, виконавчий директор відділення НОК України у Львівській області , учасниця Олімпійських ігор в Лілехамері Христина Опьола.

Розпочалася нарада з виступу Наталії Сороколіт. Вона доповіла про нововведення у програму з фізичної культури в 5-9 класах та про Всеукраїнський конкурс «Вчитель року з предмету фізична культура».

Про здачу тестів і нормативів для проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості учнівської молоді та проведення Дня фізичної культури і спорту, Олімпійського дня та Олімпійського тижня доповів Ярослав Гаврих.

Христина Опьола поділилася з вчителями враженнями від проведення заходів «Олімпійського уроку» та про заходи, які зніматимуть на телебаченні з переможцями районних та міських змагань «Олімпійське лелеченя».

Цікавою була доповідь голови обласного методичного об’єднання вчителів фізичної культури Ігоря Кубая. Він розповів про план роботи методоб’єднання на 2017-2018 навчальний рік.

За інформацією Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України

Немає коментарів

Схожі статті:

Відбулося засідання методоб’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області Відбулося засідання методоб’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області Опубліковано: Середа, 02 жовтня 2019 Нещодавно на базі Відокремленого структурного підрозділу Золочівський коледж Національного університету «Львівська політехніка» відбулося засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області. Відкрив засідання директор ВСП Золочівський коледж...

Переглядів: 636 Коментарів: 0

Вища освіта

Відбулося засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Відбулося засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Опубліковано: П`ятниця, 24 травня 2019 На базі Екологічного коледжу Львівського національного аграрного університету відбулось засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області. На засіданні були присутні представники з навчальних закладів Львівщини. Участь у методичному об’єднанні...

Переглядів: 769 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook