Період публікації:

від

до

Категорія:

В Університеті Франка відбулася посвята в студенти (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 01 вересня 2017 

min
max

Сьогодні Львівський національний університет імені Івана Франка прийняв до своїх лав нову когорту першокурсників. На площі перед університетом відбулась урочиста академія з нагоди початку нового навчального року та посвята першокурсників у студенти.

Ректор університету Володимир Мельник привітав усіх із Днем знань і під звуки «Гаудеамусу» вручив першокурсникам залікові книжки.

В урочистості взяли участь керівники університету, науковці, випускники, батьки, члени наглядової ради Університету, а також лауреат Міжнародної премії Івана Франка Олег Шаблій та директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій.

Хвилиною мовчання вшанували загиблих Героїв АТО та Небесної Сотні, які свого часу навчались в Університеті.

Після урочистого складання присяги, першокурсники покладанням квітів вшанували пам'ять українських геніїв – Івана Франка, Тараса Шевченка, Михайла Грушевського та Маркіяна Шашкевича.

Урочиста академія завершилась зустріччю першокурсників із деканами факультетів, а в актовій залі університету відбулося урочисте засідання Вченої ради.

Немає коментарів

Схожі статті:

ЛНУ імені Івана Франка урочисто розпочав новий навчальний рік ЛНУ імені Івана Франка урочисто розпочав новий навчальний рік Опубліковано: Понеділок, 03 вересня 2018 1 вересня, у День знань, у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулись урочистості з нагоди початку нового навчального року. Спочатку студенти традиційно помолились у церкві Преображення Господнього. Участь в урочистій академії з нагоди початку нового навчального року взяла...

Переглядів: 407 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулась посвята в студентство (фото) У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулась посвята в студентство (фото) Опубліковано: П`ятниця, 08 вересня 2017 З нагоди Дня знань у Львівському кооперативному коледжі економіки і права привітали першокурсників з важливою подією в їх житті. Розпочались урочистості, зазвучав гімн і всі присутні стали струнко та співали його, тримаючи руку на серці. З вступним словом виступила директор коледжу Наталія Зубко, яка...

Переглядів: 926 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook