Період публікації:

від

до

Категорія:

1 вересня запрацював інноваційній освітній простір для дітей – ліцей «Еколенд» (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 01 вересня 2017 

min
max

Сьогодні, у День знань, свої двері перед школярами відчинив новий освітній навчально-виховний заклад – ліцей «Еколенд». Заклад нового формату складається із садка, початкової та основної шкіл. Розрахований комплекс на навчання 500 школярів.

Особливістю закладу є відокремлені зони активного дозвілля, сучасний спортивний майданчик, кабінети для творчого розвитку, IT-лабораторія.

Для наочного засвоєння почутої інформації учнями на території комплексу діє сад плодово-ягідних та декоративних рослин, овочеві грядки та метеоділянка.

Привітав із початком нового навчального року та відкриттям освітнього простору усіх присутніх голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

«Дорогі діти, для того щоб стати сильними та відважними, вам потрібно добре вчитися і слухати та шанувати своїх батьків, людей, які готові для вас прихилити небо і зробити все можливе для вашого благополуччя. Сьогодні на святі присутні і ті люди, які забезпечують спокій і мир на нашій землі, військові, які ціною власного здоров'я дозволяють нам бути тут і мати можливість навчатись та зростати. Любі діти, ви – майбутнє Львівщини, майбутнє України і саме ви буде стояти на сторожі незалежності і розквіту нашої держави в майбутньому», - зазначив Олег Синютка.

Також в межах урочистостей Олег Синютка подарував учням Кобзар та побажав словами великого письменника «і чужому научайтесь, й свого не цурайтесь».

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

На Яворівщині відкрили новозбудований спортивний зал На Яворівщині відкрили новозбудований спортивний зал Опубліковано: Вівторок, 29 січня 2019 Сьогодні, 29 січня, в селі Вербляни відбулося урочисте відкриття та освячення новозбудованого спортивного залу з загальної фізичної підготовки для Верблянської ЗОШ І-ІІІ ст. У 2017-2018 навчальному році тут навчалися 212 учнів 1-11 класів та 21 дитина дошкільного віку, працюють 30 педагогів та 12...

Переглядів: 743 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Нова школа на Пустомитівщині відкрила двері для більше п’яти сотень учнів Нова школа на Пустомитівщині відкрила двері для більше п’яти сотень учнів Опубліковано: Понеділок, 03 вересня 2018 Сьогодні, 3 вересня, із початком нового навчального року запрацювала оновлена школа у с. Оброшин Пустомитівського району. Реконструкцію навчального закладу завершили, як і планували, до вересня. Зі святом знань школярів привітала заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак. «Сьогодні ми з вами...

Переглядів: 453 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook