Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулася педрада (фото)

Опубліковано: Середа, 06 вересня 2017 

min
max

Традиційно на початку навчального року в Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулася перша педагогічна рада, на якій прийнято підбивати підсумки, виявляти позитивні і негативні результати навчальної діяльності за минулий період, а також обговорювати та схвалювати поставленні завдання на наступний рік.

Перед початком засідання голова педради Наталія Зубко привітала усіх з початком нового навчального року, побажавши успіхів у роботі, хороших студентів, творчих злетів, відчуття результату своєї праці, невичерпної наснаги, спокою і терпіння. Провела детальний аналіз роботи колективу за минулий навчальний рік та поділилася планами на майбутнє.

Директор коледжу ознайомила присутніх з питаннями, які були розглянуті на серпневій нараді педагогічних працівників ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області.

В роботі педагогічної ради взяли активну участь: Леся Федак, Ірина Клачко, Ігор Леськів, Ігор Бішко, Наталія Кутна, Надія Назарчук, Андрій Соломонко, Оксана Кропивницька, головний бухгалтер, голови циклових комісій та ін.

На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, в тому числі звіт про результати роботи приймальної комісії у 2017 році та особливості ефективного проведення профорієнтаційних заходів серед населення у 2018-2018 н.р., основні завдання і напрямки навчально-виховної роботи, методичної та фінансово-господарської діяльності коледжу на 2017-2018 н.р., затвердження положень про організацію діяльності тощо.

Атмосфера роботи педагогічної ради була робочою та дружньою. Кожен мав змогу висловити свої ідеї та побажання, обговорити їх з колегами – а найкращі пропозиції були озвучені та прийняті до уваги.

Педагогічна рада перед початком навчального року завжди дає необхідний старт для колективу, адже вона є фундаментом успішності, і саме тому важливо, щоб вона пройшла добре, спонукала всіх учасників до творчого пошуку та активної співпраці, а результат першої педагогічної ради – це плідна та наполеглива праця впродовж навчального року в досягнені успіхів в організації навчального процесу коледжу на рівні сучасних вимог. Після закінчення роботи педради відбулися засідання циклових комісій.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар роботи зав’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Педагогічна рада Львівського кооперативного коледжу економіки і права Педагогічна рада Львівського кооперативного коледжу економіки і права Опубліковано: Четвер, 03 січня 2019 У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулася педагогічна рада, на якій були підведені підсумки діяльності навчального закладу за І півріччя 2018-2019 н.р., а також обговорювались поставлені завдання на наступне півріччя у виші. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено...

Переглядів: 1128 Коментарів: 0

Профтехосвіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 771 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook