Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулась посвята в студентство (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 08 вересня 2017 

min
max

З нагоди Дня знань у Львівському кооперативному коледжі економіки і права привітали першокурсників з важливою подією в їх житті. Розпочались урочистості, зазвучав гімн і всі присутні стали струнко та співали його, тримаючи руку на серці. З вступним словом виступила директор коледжу Наталія Зубко, яка сказала напутнє слово першокурсникам та привітала усіх присутніх із Днем знань.

Хвилиною мовчання згадали про студентів коледжу, Героїв АТО та Небесної Сотні, які загинули за неньку-Україну, за наше чисте небо, за наш спокій.

Духовний наставник отець Ігор Дмитерко помолився за колектив та студентів, за мир в Україні. Освятив присутніх і благословив студентів та викладачів на успішний навчальний рік. Під звуки урочистого маршу було винесено прапори та виголошено клятву.

Привітав колектив, студентство і першокурсників Голова правління Споживспілки Львівської області Михайло Ванівський: «Сердечно вітаю весь педагогічний та студентський колектив коледжу з Днем знань! Щиро зичу міцного здоров’я, мудрості й терпіння, творчої наснаги, щастя та благополуччя, а студентам – наполегливості, працьовитості, упевненості у своїх силах, щирого прагнення до знань та підкорення нових освітніх вершин! Нехай новий навчальний рік принесе багато цікавих зустрічей, стане для всіх часом звершень і перемог на освітянській ниві на благо споживчої кооперації та всієї України».

Вітати колектив та першокурсників завітали почесні гості свята – заступник голови правління спілки споживчих товариств Володимир Парфенюк та Лідія Ільків – учасник бойових дій, яка відзначена багатьма нагородами, а саме: «За відданість справі», «За оборону рідної держави», «За збереження національних традицій», «За відродження України».

Також до поздоровлень долучились Голова Львівської обласної профспілкової організації працівників споживчої кооперації України, заступники директора, завідуючі відділень, Голова об'єднаного профкому, куратори та батьки.

Випускниця коледжу, голова студентського самоврядування Зоряна Стецина передала символічний студентський квиток та ключ знань представникам перших курсів, побажавши гідно нести ім’я студента та честь Львівського кооперативного коледжу економіки і права і своєї родини. Адже ми – молоде покоління – є саме той прошарок нашого суспільства, на який українці покладають великі надії і сподівання.

Після урочистого складання присяги, першокурсники покладанням квітів вшанували пам'ять українських геніїв – Тараса Шевченка, Михайла Грушевського та Івана Франка.

Ми повинні пам’ятати слова Івана Яковича Франка: «Ми мусимо навчитися чути себе українцями – не галицькими, не буковинськими українцями, а українцями без офіціальних кордонів. І се почуття не повинно у нас бути голою фразою, а мусить вести за собою практичні консеквенції. Ми повинні – всі без виїмка – поперед усього пізнати ту свою Україну, всю в її етнографічних межах, у її теперішнім культурнім стані, познайомитися з її природними засобами та громадськими болячками і засвоїти собі те знання твердо, до тої міри, щоб ми боліли кождим її частковим, локальним болем і радувалися кождим хоч і як дрібним та частковим її успіхом, а головно, щоб ми розуміли всі прояви її життя, щоб почували себе справді, практично частиною його».

Підтримати першокурсників прийшли батьки, рідні та друзі. Радували серце українськими-патріотичними піснями студенти коледжу, який організували керівники художньої самодіяльності та вокального гуртка спільно з заступником директора з виховної роботи.

Закінчилась посвята молитвою «Боже великий, єдиний...» та пролунав срібноголосий дзвоник, який покликав першокурсників на перше заняття. Куратори в своїх групах перше заняття провели на тему європейської інтеграції України.

Колектив Львівського кооперативного коледжу економіки і права від щирого серця вітає з Днем знань першокурсників, які починають свій професійний шлях. Бажаємо вам успіхів, шановні першокурсники!

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв᾽язків із громадськістю ЛККЕіП

Немає коментарів

Схожі статті:

День знань у Львівському кооперативному коледжі економіки і права День знань у Львівському кооперативному коледжі економіки і права Опубліковано: Вівторок, 10 вересня 2019 Урочиста лінійка, присвячена Дню знань, відкрила новий навчальний рік у Львівському кооперативному коледжі економіки і права. Зі вступним словом виступила директор коледжу Наталія Зубко, яка привітала першокурсників з важливою подією в їх житті, сказала напутнє слово першокурсникам, побажала студентам...

Переглядів: 735 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Першокурсників Львівського кооперативного коледжу економіки і права урочисто посвятили в студенти Першокурсників Львівського кооперативного коледжу економіки і права урочисто посвятили в студенти Опубліковано: П`ятниця, 07 вересня 2018 З нагоди Дня знань у Львівському кооперативному коледжі економіки і права привітали першокурсників з важливою подією в їх житті. Розпочались урочистості, зазвучав гімн. Зі вступним словом виступила директор коледжу (в минулому випускниця коледжу) Наталія Зубко, яка сказала напутнє слово першокурсникам...

Переглядів: 832 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook