Період публікації:

від

до

Категорія:

Школярі Львівщини – серед найкращих знавців олімпійського руху

Опубліковано: П`ятниця, 08 вересня 2017 

min
max

Команда школярів із Сокаля успішно виступає у Всеукраїнському фіналі спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя» - «Olympic Moves», що стартував 6 вересня на базі МДЦ «Артек» у Пущі-Водиці.

Фінал Всеукраїнського проекту «Олімпійське лелеченя» зібрав 300 найактивніших школярів команд-переможниць з 25 регіонів України.

У цікавому випробуванні – вікторині олімпійської тематики – кожен учасник з 25-и команд перевіряв свої знання у режимі тесту, а вже півфінальні та фінальні турніри відбувались в ігровому форматі «Брейн-ринг».

До фіналу пройшли три команди – Луганської, Львівської та Чернігівської областей.

Найкращий знавець олімпійського руху – команда «Живчик» Чернігівської області. Друге місце зайняли «Соколята» з Львівської області, трійку лідерів замкнула команда «П’ятий елемент» з Луганщини.

Довідково:

Проект «Олімпійське лелеченя» вже сьомий рік поспіль проводять завдяки ініціативі Національного Олімпійського Комітету України, що спрямований на реалізацію одного із найважливіших напрямів діяльності Міжнародного олімпійського комітету – заохотити дітей та молодь всього світу долучитись до спорту, жити за олімпійськими цінностями – дружби, досконалості та взаємоповаги, а також залучити їх до активних занять фізичною культурою та спортом.

Немає коментарів

Схожі статті:

Шкільні спортивні команди Донеччини, Луганщини та Івано-Франківщини гостювали у Львові (фото) Шкільні спортивні команди Донеччини, Луганщини та Івано-Франківщини гостювали у Львові (фото) Опубліковано: Четвер, 10 травня 2018 З ініціативи управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, відділення НОК України у Львівській області й за активної підтримки відповідних структур Донеччини, Луганщини та Івано-Франківщини, дружні контакти між якими тривають вже не перший рік, днями у Львові побували кращі...

Переглядів: 546 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Школярі з Сокаля представлять Львівщину на Всеукраїнському фіналі змагань «Олімпійське лелеченя – 2017» Школярі з Сокаля представлять Львівщину на Всеукраїнському фіналі змагань «Олімпійське лелеченя – 2017» Опубліковано: П`ятниця, 01 вересня 2017 На базі Міжнародного дитячого центру «Артек» (м. Київ, Пуща Водиця) 5-11 вересня за підтримки НОК України відбудеться фінал Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя» - «Olympic move UA». Право відстоювати честь Львівщини на обласному етапі здобули переможці обласного...

Переглядів: 531 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook