Період публікації:

від

до

Категорія:

Надзвичайно крутий та цікавий відпочинок юних художників Золочівського ЦДЮТ (фото)

Опубліковано: Вівторок, 12 вересня 2017 

min
max

НАДЗВИЧАЙНО КРУТИЙ ТА ЧУДОВИЙ ЛІТНІЙ ВІДПОЧИНОК (8 днів) нещодавно відбувся у таборі в УГОРЩИНІ на озері Веленце, юних художників Золочівського ЦДЮТ, арт-гуртка "ПАЛІТРА", Ільчук Наталії та Винник Соломії, керівником та наставником яких є Галина Гевко.

Вони учасники та переможці МІЖНАРОДНОГО СОЦІАЛЬНОГО МЕГАПРОЕКТУ "КНИГА ДОБРА". ( Потрібно сказати, що переможцями цього ж мегапроекту є також Козич Юлія (арт-гурток «Палітра») та колишня його учениця Сукмановська Марія). Позитивні емоції, нові знайомства, щирі посмішки, море енергії, доброти та драйву, розваги, ігри та веселощі, цікаві екскурсії, спортивні змагання, творчі заняття, веселі купання в озері, командні змагання на байдарках, екскурсії Будапештом, --- все і не тільки це було у таборі на о.Веленце в Угорщині. Дітвора просто круто провела час із своїми однолітками. Наталя та Соломія у захваті від відпочинку!!! А щоб час від часу спогади не зникали юні художники, Ільчук Наталя та Винник Соломія, наробили безліч фото напам’ять.

Малюнки юних художників арт-гуртка «Палітри» увійдуть до КНИГИ ДОБРА, яка створюватиметься у майстернях Центру української культури у м.Таллінн (Естонія): зшиватиметься із саморобного (черпаного) паперу, що буде виготовлений з привезених з України одягу осіб, які писатимуть історії про Добро та одягу дітей, авторів малюнків до книги. У майбутній книзі буде розміщено 50 реальних історій про Добро у повсякденному житті і 50 малюнків.

За участю дітей- переможців з різних областей України, запланована презентація «Книги історій про «Добро» та її передача у майже 50 країн світу. Насамперед, її передадуть в Національну бібліотеку Ватикану (Італія), бібліотеку Конгресу США, Королівську бібліотеку Великої Британії та Олександріївську бібліотеку (Єгипет).

Один із духовних наставників "Книги Добра"  був  Кардинал, Верховний архієпископ Львівський, Києво-Галицький Любомир Гузар. З його благословення реалізовується цей проект та за підтримки Міністра Закордонних Справ України Павла Клімкіна та Угорського Уряду.

Завданням Міжнародного соціального проекту «Книга Добра» є створення книги із цікавими історіями та ілюстраціями про Добро. «Книга Добра» покликана стати джерелом інформації про людяність, щирість та добро у повсякденному житті, вселяти віру у мирне майбутнє, надихати на перемоги у добрих починаннях та показати всьому світу Україну з її великим чистим серцем і добрими людьми.

Немає коментарів

Схожі статті:

Нагородження найкращих! (фото) Нагородження найкращих! (фото) Опубліковано: Середа, 06 Червня 2018 У понеділок, 4 червня 2018 року, у Львівському Центрі дитячої та юнацької творчості Галичини «Погулянка» відбувся  заключний концерт переможців обласного конкурсу «І слово, і пісне, матусю, тобі», який проходив за підтримки Союзу українок. Участь у концерті взяли переможці Львівщини. Усі вони були нагороджені...

Переглядів: 317 Коментарів: 0

Відділи освіти

Золочів`янка у переможцях Всеукраїнського конкурсу «Творімо добро заради миру» (фото) Золочів`янка у переможцях Всеукраїнського конкурсу «Творімо добро заради миру» (фото) Опубліковано: Вівторок, 05 Червня 2018 У квітні-травні 2018 році Благодійною організацією «Фонд родини Кольгофер» та Хмельницьким обласним науково-методичним центром культури і мистецтва проводився Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Творімо добро заради миру». Даний конкурс організовано за підтримки Управління культури, національностей...

Переглядів: 340 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook