Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівщина – лідер у зовнішньому незалежному оцінюванні 2017

Опубліковано: Середа, 13 вересня 2017 

min
max

Цього року найкраще зовнішнє незалежне тестування здали випускники із Львівської області, про це повідомив керівник Українського центру оцінювання якості освіти Вадим Карандій. Окрім Львівщини, лідером також є Київ.

Відтак, тести з української мови на 160-200 балів здали 44 % випускників Львівщини. Область також лідирує на результатами тестування з історії.

Найнижчі ж результати з української мови отримали випускники з Чернівецької, Закарпатської, Херсонської та Рівненської областей.

Зазначимо, що за даними Українського центру оцінювання якості освіти 42 випускники Львівської області отримали найвищий результат – 200 балів у зовнішньому незалежному оцінюванні 2017 року. П’ятеро випускників набрали по 400 балів.

За словами директора Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариси Середяк, максимальні 200 балів на ЗНО з української мови та літератури набрали лише чотири учасники в Україні, одна із них – випускниця Львівської гімназії «Престиж».

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Львівський фізико-математичний ліцей очолив рейтинг шкіл України за підсумками ЗНО-2017 Львівський фізико-математичний ліцей очолив рейтинг шкіл України за підсумками ЗНО-2017 Опубліковано: Середа, 27 вересня 2017 Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складено рейтинг загальноосвітніх шкіл України за підсумками ЗНО 2017 року. За його результатами Львівський фізико-математичний ліцей-інтернат при Львівському національному університеті імені Івана Франка посів першу сходинку з результатом 167,2 рейтингових...

Переглядів: 655 Коментарів: 0

Випускникам шкіл

Складено рейтинг найкращих шкіл Львівщини за підсумками ЗНО 2017 року Складено рейтинг найкращих шкіл Львівщини за підсумками ЗНО 2017 року Опубліковано: Четвер, 21 вересня 2017 Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складено рейтинг загальноосвітніх шкіл Львівської області, що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО 2017 року. Відтак, найкращими загальноосвітніми закладами Львівщини визнано: Дрогобицький педагогічний ліцей, Новояворівський НВК...

Переглядів: 1101 Коментарів: 0

Випускникам шкіл
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook