Період публікації:

від

до

Категорія:

Коли слово й діло поруч ідуть

Опубліковано: Неділя, 17 вересня 2017 

min
max

На нашій рідній Пустомитівщині вже стало чудовою традицією відкривати нові школи, фельдшерсько – акушерські пункти, народні доми, дороги, дошкільні навчальні заклади. Ось і дійшла черга й до Миклашева щось відкрити, щось оновити, щоб зробити життя селян комфортнішим. А що ж, ми, могли б зробити самі? Тут постає просте й лаконічне питання: «Хто ж нам в цьому допоможе?» Так, саме, народний депутат верховної ради України Богдан Васильович Дубневич не полишив нас, молодих матерів села Миклашева, на одинці з нашою непростою проблемою: куди ж подіти своїх діток, на кого залишити, коли закінчилась відпустка по догляду за дитиною і пора повертатися на роботу ??? І з цією проблемою ми звернулися до народного депутата коли відбувалися особисті зустрічі громадян ще у 2015 році. Обіцянка про відкриття садка прозвучала твердо та впевнено! І ось на кінець ми дочекалися цього довгоочікуваного моменту відкриття садочка при Миклашівському НВК. 

10 вересня 2017 року зібралося чимало люду на подвір’ї нашого нового, затишного, чудового дитячого садка. В очікуванні тієї хвилини,  коли переріжуть символічну стрічку і можна буде переступити поріг омріяного закладу. Залишивши всі турботи, клопоти, сім’ї  й зібрались ті люди завдяки, яким відбулась ця подія - це наш Богдан Васильович Дубневич. Так, так саме наш, бо хто ж так до цього дбав про наш район??? Молодий та перспективний голова Миклашівської сільської ради  Василь Михайлович Коваль, директор Миклашівського НВК Василь Васильович Бенюк, начальник відділу освіти Пустомитівської РДА Мирослава Михайлівна Лісна, голова Пустомитівської райради Галина Григорівна Гичка та інші чиновники, депутати обласних та районних рад, які були безпосередньо причетні до цього дійства.
Особливу подяку хочемо висловити саме Богдану Васильовичу Дубневичу, за здійснення нашої мрії та Вашої обіцянки. Адже знаємо Вас, як людину, в якої слова не розходяться з ділом, тож залишайтесь й надалі таким, яким Ви є, йдіть впевнено до своєї мети, будьте вірні своїм засадам.
А ми проситимемо в Бога Вам здоров’я за доброту, милосердя, небайдужість, вміння почути кожного і по можливості допомогти.
Велике Вам спасибі!!! Бажаємо Вам ще довго і плідно працювати на політичному Олімпі, та над розвитком країни й нашого рідного краю!!!

З повагою та вдячністю батьки сьогоднішніх та майбутніх дошкільнят села Миклашів

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Мама! Найдорожче слово в світі Мама! Найдорожче слово в світі Опубліковано: Четвер, 30 травня 2019 День Матері в Україні відзначається в другу неділю травня. Це свято-свято вічності. Мама – найголовніша людина в житті. Скільки б гарних, добрих слів ми не говорили нашим мамам, зайвими вони не будуть ніколи. До Дня Матері у Підбірцівській ЗОШ I-III ступенів, вчитель фізичної культури Карабан Н.М. зі...

Переглядів: 859 Коментарів: 0

Відділи освіти

"Родина, родина від батька до сина…" "Родина, родина від батька до сина…" Опубліковано: Середа, 29 травня 2019 24 травня дружна класна родина 6-го гімназійного класу Наварійської ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназії зібралася на святі "Родина, родина від батька до сина…". Увага і повага до сім'ї, до роду не приходить сама по собі. Її треба виховувати. Дитина змалку повинна усвідомлювати свою приналежність до родини, до рідного...

Переглядів: 765 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook