Період публікації:

від

до

Категорія:

Свято квітів у школі

Опубліковано: Понеділок, 18 вересня 2017 

min
max

П’ятниця, 15 вересня, наповнила Містківську ЗОШ I-III ступенів духмяними пахощами квітів. Бо саме сьогодні до школи прийшли учні у вишиванках з букетами квітів, щоб взяти участь у святі «Квіти – це історія мого народу».

Мета заходу: виховання любові до Батьківщини, її історії та природи; розвиток творчих здібностей учнівської молоді; формування естетичних смаків школярів.

У виховному художньо-естетичному заході взяли участь учні 2-11 класів. Вчителі, батьки, гості школи були вражені творчістю наших вихованців, цікавим ідейним трактуванням композицій, оригінальністю творчого задуму.

Всі роботи, що були представлені на виставці, були цікавими і оригінальними, бо учні дуже ретельно готувалися до свята квітів.

Здивувала своєю оригінальністю виставка робіт учнів 2 класу (кл. керівник Розлуцька М. П.), де була представлена з кукурудзи українська родина; звірі з овочів і фруктів.

Вразили глядачів творчі роботи з квітів учнів 6 класу (кл. керівник Париняк О. Г.) під назвою «Ми наказуємо тобі жити», «І війна – не війна».

Вразила композиція учнів 7 класу (кл. керівник Банах М. Г.), що відтворює з квітів карту України, в центрі якої білий голуб миру. Територія нашої держави захищена мечами патріотів – козаками з картоплі, що веслують на козацьких човнах-чайках.

Цікавою була виставка квіткових композицій учнів 9 класу (кл. керівник Кісь І. Я.). Вразила композиція «Подарунок Росії від України».

Оригінальною була робота учнів 11 класу (кл. керівник Лісовець О. О.), що возвеличує подвиг українського солдата, що стоїть на сторожі мирного життя.

Щиро вдячна усім учням і вчителям, причетним до такого чудового свята квітів!

ЗДВР Газдун О. М.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Мама! Найдорожче слово в світі Мама! Найдорожче слово в світі Опубліковано: Четвер, 30 травня 2019 День Матері в Україні відзначається в другу неділю травня. Це свято-свято вічності. Мама – найголовніша людина в житті. Скільки б гарних, добрих слів ми не говорили нашим мамам, зайвими вони не будуть ніколи. До Дня Матері у Підбірцівській ЗОШ I-III ступенів, вчитель фізичної культури Карабан Н.М. зі...

Переглядів: 869 Коментарів: 0

Відділи освіти

"Родина, родина від батька до сина…" "Родина, родина від батька до сина…" Опубліковано: Середа, 29 травня 2019 24 травня дружна класна родина 6-го гімназійного класу Наварійської ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназії зібралася на святі "Родина, родина від батька до сина…". Увага і повага до сім'ї, до роду не приходить сама по собі. Її треба виховувати. Дитина змалку повинна усвідомлювати свою приналежність до родини, до рідного...

Переглядів: 773 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook