Період публікації:

від

до

Категорія:

Cпільна перемога заради боксу у Золочівському районі (фото)

Опубліковано: Вівторок, 19 вересня 2017 

min
max

У суботу, 26 серпня, у Золочеві проходили урочистості з нагоди відкриття боксерського залу.

Також відбувся й товариський турнір між командами Львівщини, м. Хмельницького та Республіки Польща на честь золочівського ветерана боксу Ярослава Павельця. Варто зазначити, що організатори забезпечили для учасників змагань екскурсійну програму Золочівським замком, де відбувся показ середньовічних боїв у виконанні представників ГО «Чорна Галич».

Завдяки спільним зусиллям і плідній співпраці Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради, Золочівської районної ради, Золочівської державної адміністрації, Золочівської міської ради, Львівської обласної федерації боксу та Федерації боксу України, ГО «Шанувальників боксу Золочівщини», шанувальників боксу, спортсменів, меценатів, а також небайдужих мешканців Золочева, виділили приміщення та спортивний інвентар, провели будівельно-монтажні роботи для відкриття сучасного залу боксу в Золочівському районі. Такого боксерського залу немає у жодному районному центрі, є лише два схожих зали у м. Львові. Кошти на це збирали спільними зусиллями – виділяли з районного та міського бюджетів, допомагали приватні підприємці, громадські активісти. Та, мабуть, найбільше зусиль доклали самі боксери.

Отець Орест Галай освятив приміщення боксерського залу та уділив благословення усім присутнім.

Серед присутніх у залі – дружина боксера Ярослава Павельця Галина.

 Ігор ГРИНЬКІВ, міський голова м. Золочева:
– Два роки тому я був на ярмарці спорту у Львові. Подивився перелік спортивних секцій і мені стало трохи заздрісно. Там були також боксери. Дуже хотів, щоб і в нас боксери мали можливість належним чином займатись у гідних умовах. А вже через два роки ми маємо гарний сучасний боксерський зал у Золочеві. Дякую усім тим, хто спричинився до того, щоб цей боксерський зал у нашому місті був. Шановні спортсмени, найважливіша перемога – це перемога над самим собою. В житті перемагає той, хто переміг свій страх, свою лінь і свою невпевненість. Зичу Вам спортивних, яскравих і особистих життєвих перемог.
Олександр РАДОВЕЦЬ, керівник ГО «Шанувальників боксу Золочівщини»:
– Хочу скласти щиру подяку депутатському корпусу та керівництву Золочівської міської ради, районної ради, а також громаді Золочівського району. Одна справа добитися того, щоб нам виділили зал, і зовсім інша справа довести його до такого сучасного стану, як він є. Все це сприятиме нашим перемогам і я переконаний, що з цього залу вийдуть справжні чемпіони України, Європи, світу.
Олександр ПАВЕЛЕЦЬ, президент Львівської обласної федерації боксу України:
– У Золочеві відбулось сьогодні велике свято – відкрилась нова велика боксерська зала і зародився традиційний турнір пам‘яті золочів‘янина Ярослава Павельця. Я радий, що ми сьогодні спільними зусиллями змогли досягнути такого результату. Такого боксерського залу не має жоден районний центр Львівщини. Саме у такому залі і повинні тренуватись майбутні чемпіони. Тому бажаю всім боксерам високих здобутків і перемог.
Андрій КОТЕЛЬНИК, чемпіон світу у 1-й напівсередній ваговій категорії за версією WBA:
– Сьогодні для Золочева знаменна подія. Золочівські боксери отримали хороший зал. І тут проходить міжнародний турнір з боксу. Надіюсь, що цей турнір пам‘яті Ярослава Павельця стане традиційним. Думаю, що все більше й більше людей буде займатись боксом. У Львові боксерські зали можна перерахувати на пальцях і вони далеко не так виглядають як цей зал у Золочеві. Думаю, що в майбутньому тут виховуватимуться хороші і сильні боксери.
Спортсмени йшли до цього дня багато років, врешті їх почули і спільними зусиллями громадськості, спонсорів, влади та федерації боксу вдалося добитися результату.

Немає коментарів

Схожі статті:

Всеукраїнський турнір з футболу (фото) Всеукраїнський турнір з футболу (фото) Опубліковано: Понеділок, 16 жовтня 2017 5-6 жовтня у місті Козова проходив Всеукраїнський турнір з футболу серед юнаків 2009 р. н. Команди були розбиті на дві групи: Група А: ДЮСШ Бережани, ДЮФШ «Чемпіон» (Тернопіль), ДЮСШ Козова-І, ДЮФК «Галичина» (Запитів). Група Б: ДЮСШ Козова-ІІ, ДЮСШ Тернопіль-09, ДЮФК «Чемпіон–10», ДЮСШ Золочів,...

Переглядів: 270 Коментарів: 0

Відділи освіти

Міжобласний турнір з футболу (фото) Міжобласний турнір з футболу (фото) Опубліковано: Четвер, 12 жовтня 2017 У четвер, 28 вересня, на стадіоні «Сокіл» відбувся міжобласний турнір з футболу середу учнів ДЮСШ 2004–2005 років народження, присвячений пам‘яті тренера з футболу Золочівської ДЮСШ Ігоря Романовича Чикіля. Під час урочистого відкриття учасників змагань привітав директор Золочівської ДЮСШ Борис Лісовик. ...

Переглядів: 305 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook