Період публікації:

від

до

Категорія:

Золочівська ДЮСШ провела "Ярмарку спорту" (фото)

Опубліковано: Вівторок, 19 вересня 2017 

min
max

8 вересня,  до Всеукраїнського дня фізичної культури і спорту  та у рамках «Олімпійського тижня», на міському стадіоні «Сокіл» відбулась «Ярмарка спорту». Господарями свята були вихованці Золочівської дитячо-юнацької спортивної школи (директор Борис Лісовик) та секції кіокушинкай карате (Володимир Красносельський). Підняли державний прапор України кращі спортсмени відділень спортивної школи.

Привітали учасників свята Галина Семчишин, керівник апарату  Золочівської райдержадміністрації, та Борис Лісовик, директор Золочівської ДЮСШ, бажаючи їм з нагоди свята тренерам, учителям фізичної культури та учням успіхів, та спортивних досягнень.

Гостям, учням шкіл та ліцею презентували ті види спорту, які є у нашій спортивній школі, та секцію кіокушинкай карате, познайомили з тренерами – кваліфікованими педагогами, під керівництвом котрих можна фізично розвиватись та підвищувати свою спортивну майстерність.

Після показових виступів та товариських турнірів кращих спортсменів нагородили призами та грамотами, а також олімпійською символікою.

Відділ освіти та дирекція Золочівської ДЮСШ висловлює щиру подяку за надані призи Золочівській райдержадміністрації та Львівському відділенню національного олімпійського комітету.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Матчева зустріч з футболу між командами ДЮСШ м.Зборів та ДЮСШ м.Золочів Матчева зустріч з футболу між командами ДЮСШ м.Зборів та ДЮСШ м.Золочів Опубліковано: П`ятниця, 07 вересня 2018 6 вересня 2018 року у м.Зборів Тернопільської обл., відбулась матчева зустріч з футболу між командами ДЮСШ м.Зборів та ДЮСШ м.Золочів.  У матчі приймали участь    команди 2004-2005р.н. Вихованці Золочівської ДЮСШ отримали перемогу над своїми однолітками з рахунком 5-1. Голи в цій зустрічі забивали:...

Переглядів: 898 Коментарів: 0

Відділи освіти

Всеукраїнський дитячо-юнацький турнір з футболу "Кубок Чемпіонів" Всеукраїнський дитячо-юнацький турнір з футболу "Кубок Чемпіонів" Опубліковано: Середа, 04 квітня 2018 З 1 по 3 квітня 2018 року в м. Тернопіль проходив всеукраїнський дитячо-юнацький турнір з футболу «Кубок Чемпіонів» серед дітей 2009-2010  р. н. Протягом трьох днів команди змагались між собою у двох підгрупах по п’ять команд у кожній. Наша команда потрапила у групу «Б» разом з командами «Чемпіон-1»...

Переглядів: 394 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook