Період публікації:

від

до

Категорія:

У грі з нідерландками «Галичанку» вперед вели Поляк і Гладун

Опубліковано: П`ятниця, 15 вересня 2017 

min
max

У суботу 10 вересня 2017р. львівська «Галичанка» провела перший матч цьогорічного Кубка (Європейської гандбольної федерації).

Суперником дівчат у палаці спорту «Галичина» був володар Кубка, Суперкубка і віце-чемпіон Нідерландів – клуб «Моренгоф Янсен Дальфсен».

Львів’янки з перших хвилин захопили ініціативу і не віддали її до кінця зустрічі. Їхня перевага впродовж гри доходила до 7 голів, а зустріч закінчилася з рахунком 26:22.

Найрезультативнішими у складі господарок були вихованки Львівського училища фізичної культури Марина Коновалова – 6 голів та Тетяна Поляк – 5.

Особливо слід відзначити вісімнадцятирічну Тетяну Поляк (на фото), яка була справжнім бійцем на майданчику і вела за собою всю команду. Не поступались Тані інші вчорашні випускниці училища Мар’яна Маркевич, Софія Давидянц, Наталія Стрюкова, Марина Коновалова, Наталія Сабова, Наталія Воловник, Анастасія Баранович, Наталія Савчин, але справжньою героїнею матчу стала воротар Марія Гладун, яка у цей день була просто невразливою.

16 вересня у Нідерландах матч-відповідь. Тож побажаємо дівчатам такої ж самовіддачі і настрою, як у грі у Львові!

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби Опубліковано: П`ятниця, 03 квітня 2020 Відразу четверо вихованок Львівського коледжу спорту (кол.училище фізичної культури) увійшли у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби у своїх вагових категоріях. У вазі до 50кг ІІІ місце посідає Оксана Лівач (вип.2014р.). В активі Оксани 50 залікових очків, які вона виборола на світовому рейтинговому...

Переглядів: 4675 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Учні Львівського спортколеджу взяли участь у Шевченківському творчому вечорі Учні Львівського спортколеджу взяли участь у Шевченківському творчому вечорі Опубліковано: Четвер, 12 березня 2020 9 березня 2020 року в день народження Великого Кобзаря українського народу з ініціативи штабу Всеукраїнського об’єднання добровольців й за підтримки відділення НОК України у Львівській області, журналу «РІА-Україна» та інших співорганізаторів у Львівському палаці мистецтв відбувся Шевченківський творчий...

Переглядів: 2052 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook