Період публікації:

від

до

Категорія:

Зустріч з Великим Українцем, справжнім патріотом і народолюбцем, Василем Шклярем

Опубліковано: Середа, 20 вересня 2017 

min
max

19 вересня у Краковецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Романа Шухевича Яворівського району відбулася творча зустріч з одним із найвідоміших читаних сучасних письменників, лауреатом Національної літературної премії імені Тараса Шевченка, автором славнозвісних романів «Залишенець» («Чорний ворон») і «Маруся», Василем Шклярем. Його називають «батьком українського бестселера».

Василь Шкляр зацікавив присутніх аналізом деяких своїх творів. Він не тільки описав у них історичні події та героїв минулого. У повісті «Чорне Сонце» розповідається про трагічні бурхливі події  на Донбасі, про вояків з полку «Азов». Всі історії та персонажі цього твору справжні. Це «сучасні Герої, кращі наші хлопці, воїни світла, які точно знають з ким треба воювати і за що покласти свої буйні голови. А це – запорука того, що ми переможемо»,  –  сказав автор. Під час зустрічі, організованої директором школи Кропивницьким М. С., відбулася презентація нового історичного повстанського роману письменника «Троща».

Селищний голова Мамчур О. І. вручила подяку Василеві Шкляру за активну творчу діяльність, національну громадянську позицію, патріотичне виховання нового покоління українців – продовжувачів справи великих синів нації. Директор школи Кропивницький М. С. на добру згадку про відвідини навчального закладу подарував письменнику книгу Святослава Праска «Здобути або не бути» з пам’ятним підписом, а також путівник «Туристичними стежками Яворівщини», адже автор протягом тижня побуває у багатьох колективах нашого краю , відвідає об’єкти історико-культурної спадщини  району.

Усі присутні мали змогу особисто поспілкуватися з Великим Українцем, справжнім патріотом і народолюбцем, придбати його твори та взяти автограф.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook