Період публікації:

від

до

Категорія:

«Боже! Нам Мир збережи!" (Мостиська ОТГ)

Опубліковано: Четвер, 21 вересня 2017 

min
max

З 18.09.2017р.  у Мостиській ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів проводилися заходи, присвячені Тижню Миру. Міжнародний День Миру був заснований у 1981 році Організацією Об’єднаних Націй як щорічне свято відмови від насильства і припинення вогню в глобальному масштабі. Щороку 21 вересня люди в різних куточках Земної кулі так чи інакше віддають данину Миру.

Для учнів 1-х-11-х класів було проведено тематичні лінійки, під час яких було висвітлено тему «Мир на землі». Учні школи також взяли участь у конкурсі малюнку «Ми за мир», в результаті якого було підготовлено виставку. Малюнки могли побачити не лише учні та вчителі школи, а й батьки.

За сприянням класних керівників та вчителя образотворчого мистецтва Галамай Н.Б. було підготовлено плакат «Боже! Нам мир збережи!». Головною ідеєю якого, було виготовлення голубів миру, на яких учні мали записати побажання і прикріпити їх до виготовленої Земної кулі.

Також, було проведено конкурс на найкращого читця поезії про Мир. Учні мали можливість декламувати не лише вірші відомих авторів, а й свої власні.

21.09.2017р. о 14.00 годині учні школи долучилися до проведення Всеукраїнського флешмобу «Дзвін Миру», який сповіщає про волю дітей, вчителів і батьків щодо встановлення миру в Україні. Це перегук зі «Дзвоном Миру», який у цей же день і час пролунав біля штаб-квартири ООН у Нью-Йорку.

Як підсумок проведених заходів «Тижня Миру» класними керівниками було проведено виховні години на тему «Ми мріємо жити в мирній Україні!».

 

                                                                          

 

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Інтегрований день у початковій школі ОЗ "Рудківська СЗШ І - ІІІст. ім. В.Жеребного" Інтегрований день у початковій школі ОЗ "Рудківська СЗШ І - ІІІст. ім. В.Жеребного" Опубліковано: Середа, 26 лютого 2020 Сьогодні в опорному закладі "Рудківська СЗШ І-ІІІ ступенів ім. Володимира Жеребного"знову людно.Директор школи Кондрашова Н. І. ознайомила гостей з основними заходами щодо впровадження НУШ. Цікаві майстер-класи щодо моделювання інтегрованого дня у початковій школі, формування ключових компетентностей...

Переглядів: 759 Коментарів: 0

Відділи освіти

Наша сила - це єдність Наша сила - це єдність Опубліковано: Четвер, 23 січня 2020 Велична і свята, моя ти Україно, Лише тобі карать нас і судить, Нам берегти тебе, Соборну і єдину, І нам твою історію творить! До Дня Соборності України вихованці гуртків образотворчого напрямку ( керівник Лех Н.В.) Мостиського БДЮТ ( директор Сайко С.М., Мостиської ОТГ) підготували і оформили...

Переглядів: 643 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook