Період публікації:

від

до

Категорія:

Всеукраїнський флешмоб «Дзвін Миру» на базі Арламівськоволянської ЗОШ I-II ступенів (Мостиська ОТГ)

Опубліковано: Четвер, 21 вересня 2017 

min
max

   21 вересня 2017 року, у Міжнародний день миру, учні та педагогічний колектив Арламівськоволянської ЗОШ І-ІІ ступенів Мостиської міської ради (директор школи О.Костира) долучилися до  проведення Всеукраїнського флешмобу «Дзвін Миру».

    Під керівництвом педагога-організатора О.Криворуки пропроведено урочисту лінійку під гаслом : «Пробач,  і ти отримаєш мир». Учасники флешмобу переглянули презентацію «День миру».

   Учні старших класів ознайомили з історієї створення свята,  розповіли про важкі часи для нашої держави, яка протягом багатьох століть не раз відчувала, що таке війна. Хвилиною мовчання вшанували пам`ять тих людей, які воювали за мир, хто віддав життя в ім`я  світлого мирного майбутнього.

    Школярі початкової ланки читали вірші про мир. Старшокласники виконали флешмоб під акорди пісні « Нам потрібне мирне небо!»

    О 14.00 год. задзвонили шкільні «дзвони миру», які сповістили про волю дітей, вчителів і батьків щодо встановлення миру в Україні. Це був перегук зі «Дзвоном Миру», який у цей же день і час пролунав у  штаб-квартирі ООН у Нью-Йорку.

     У цей  день, в знак солідарності, діти випускали голуби з проханням донести до кожної країни світу, що діти України за мир.

 

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Літературно-мистецьке свято  «Україно! Носи вишиванку!» (Мостиська ОТГ) Літературно-мистецьке свято «Україно! Носи вишиванку!» (Мостиська ОТГ) Опубліковано: Середа, 24 травня 2017                           До Дня вишиванки у Берегівському НВК було проведено літературно-мистецьке свято  «Україно! Носи вишиванку!»     Учні 6 класу під керівництвом педагога-організатора Магдяк Г.В. підготували виступ,під час якого звучали вірші про вишиванку,чудові пісні про неповторну красу...

Переглядів: 533 Коментарів: 0

Відділи освіти

З вишиванкою в серці Україну єднай! З вишиванкою в серці Україну єднай! Опубліковано: П`ятниця, 22 травня 2020 Вишиванка вважається оберегом від усього лихого, що може статися в людському житті. Вона є символом краси та міцного здоров’я, а також щасливої долі. В Україні вишиванка  символізує  родинну пам’ять, вірність та любов у сім’ї. Всесвітній день вишиванки відзначається щороку у третій четвер травня. 21...

Переглядів: 5993 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook