Період публікації:

від

до

Категорія:

Студентські спортивні асоціації України та Польщі підписали Угоду про співпрацю (фото)

Опубліковано: Понеділок, 25 вересня 2017 

min
max

Днями у Львівському Будинку вчених відбулася семінар-нарада з міжнародною участю та представництва керівників вищих навчальних закладів України й регіональних відділень спортивної студентської спілки України.

Учасників наради привітала заступник голови Львівської облдержадміністрації Оксана Стоколос-Ворончук. Заступник Міністра освіти і науки України Роман Греба спільно з головою Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Вадимом Стеценком відзначили ректорів вищих навчальних закладів України за здобутки у студентському спорті й чиї студенти-спортсмени вибороли медалі на Всесвітній літній Універсіаді у Тайпеї.

У нараді взяли участь і польські партнери, зокрема, віце-президент Міжнародної спілки студентського спорту FISU0 Маркіян Димальский та інші представники польського студентського спорту.

Під час семінар-наради порушили питання перспектив розвитку спортивного студентського спорту та нові методи і форуми щодо залучення студентів до заняття спорту.

Відзначили важливість започаткованого Міжнародною федерацією студентського спорту Дня міжнародно студентського спорту, шо відбувається під гаслом «Today'sstars, tomorrow'sleaders!» тощо.

Під час цієї зустрічі також підписали Угоди про співпрацю між Спортивною студентською спілкою України і Польською асоціацією студентського спорту.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У Києві проведуть Форум зі студентського спорту – рішення Міжнародної федерації У Києві проведуть Форум зі студентського спорту – рішення Міжнародної федерації Опубліковано: Понеділок, 05 березня 2018 У 2022 році на базі Національного університету фізичної культури і спорту (м. Київ) проведуть міжнародний Форум зі студентського спорту. Відповідне рішення затвердила Міжнародна федерація студентського спорту 3 березня 2018 року в Лозанні. Презентувати проект студентського Форуму випала можливість...

Переглядів: 509 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Визначено переможців відкритого кубку Львівщини з вільної боротьби серед студентських команд (фото) Визначено переможців відкритого кубку Львівщини з вільної боротьби серед студентських команд (фото) Опубліковано: Вівторок, 28 листопада 2017 Нещодавно у спортивному комплексі Львівського торговельно-економічного університету вже вчетверте відбулись фінальні змагання Відкритого Кубку з вільної боротьби серед студентських команд вищих навчальних закладів. У фіналі спортсмени між собою «стінка на стінку» окремо серед чоловіків та жінок у...

Переглядів: 556 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook