Період публікації:

від

до

Категорія:

У Дрогобичі пройшов відкритий шаховий турнір «Золота осінь» (фото)

Опубліковано: Четвер, 28 вересня 2017 

min
max

23 вересня у Дрогобичі відбувся відкритий шаховий турнір «Золота осінь», присвячений Дню міста та з нагоди 70-річчя Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи імені Івана Боберського.

Організаторами змагань стали сектор з питань фізичної культури та спорту відділу молодіжної політики, сім`ї та спорту м. Дрогобича, дитячо-юнацька спортивна школа м. Дрогобича та шахово-шашковий клуб «Софія».

У змаганні взяли участь 29 учасників з Трускавця, Сєвєродонецька та Дрогобича. Серед учасників – 1 гросмейстер України та 1 кандидат у майстри спорту. Турнір проходив за швейцарською системою в 7 турів по 15 хвилин кожному учаснику. Судді змагань – кандидати у майстри спорту Володимир Кузик та Олександр Соловйов.

На відкритті змагань учасників привітав директор Дрогобицької ДЮСШ Іван Файчак, побажавши юним та дорослим шахістам перемоги та змістовної гри. Після ознайомлення основних правил гри суддями змагань почалися шахові партії.

За підсумками змагань перемогу в турнірі святкував дрогобичанин Мирослав Плекан, набравши 6 очок. Друге місце зайняв Василь Садовий з результатом 5,5 очок. По 5 очок набрали гросмейстер Володимир Семчишин та учень Дрогобицької ДЮСШ Василь Білий. За додатковими показниками третє місце дісталося Володимиру, а Василь здобув перший юнацький приз. Серед юнаків найкращі результати показали також Дмитро Пилип, Андрій Кекош та Дмитро Леськів. Серед дівчат перемогла Вікторія Кондратюк з результатом 4,5 очки, на другому місці – Софія Данилюк, третє місце посіла Анна Федак. Серед юнаків до 8 років переміг Микита Молла з Сєвєродонецька, друге місце зайняв Ян Буцяк, третє – Назар Мелько. Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся спортивний захід «Європа – це я, а спорт – сильна нація» (фото) У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся спортивний захід «Європа – це я, а спорт – сильна нація» (фото) Опубліковано: Четвер, 26 травня 2016 Нещодавно викладачі циклової комісії фізичного виховання Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували студентам, які проживають в гуртожитку, турнір з шахів та шашок, присвячений Дню Європи в Україні. У змаганнях взяли участь студенти всіх спеціальностей навчального закладу. Найсильнішим...

Переглядів: 3628 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Шахісти міста Городка Львівської області та столиці України провели другу матчеву зустріч (фото) Шахісти міста Городка Львівської області та столиці України провели другу матчеву зустріч (фото) Опубліковано: Понеділок, 28 березня 2016 25 березня в актовому залі Городоцького Народного дому відбулася повторна матчева зустріч з шахів між дитячими командами м. Городка та м. Києва. Поєдинок між цими командами три дні тому в м. Пустомитах завершився перемогою шахістів зі столиці України. В повторній зустрічі переконливий реванш взяли городківчани. Із...

Переглядів: 7248 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook