Період публікації:

від

до

Категорія:

Екологічне виховання в школі Марії Покрови (фото)

Опубліковано: Неділя, 08 жовтня 2017 

min
max

 В суботу, 7 жовтня, учні школи Марії Покрови збагачували свої знання про природу. Екологічне виховання - запорука збереження планети. Діти придивлялись до великого дерева і  побачилм, що все воно, від коренів до самої верхівки, заселене комахами. Одні з них вподобали коріння, інші орудують в деревині стовбура і гілок, прогризають ходи в деревині. Серед комах у людини чимало друзів і помічників. Діти  довго розглядали жука і   задавали багато питань.

Учні спостерігали за змінами в природі. Не вірилося, що незабаром прийде зима, адже у цю жовтневу суботу так тепло і сонячно! 

Закріпити цікавий матеріл  допомогло екологічне заняття в комп'ютерному класі.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Вчителі школи Марії Покрови відвідали з привітаннями обласну владу (фото) Вчителі школи Марії Покрови відвідали з привітаннями обласну владу (фото) Опубліковано: Субота, 25 січня 2020 Вчителі школи Марії Покрови завітали у святковий день, 14 січня, зі щедрівками та привітаннями до обласної влади і побажали їм зустріти з посмішкою і щастям у душі цей рік, йти за покликом серця і досягати всіх цілей, щиро любити та радіти життю!  

Переглядів: 933 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Кубок ЛОЦЕНТУМ  «Еко-брейн – 2019» Кубок ЛОЦЕНТУМ «Еко-брейн – 2019» Опубліковано: Понеділок, 23 грудня 2019  21 грудня 2019 року  на базі КЗ ЛОР «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді»  відбувся відкритий Кубок ЛОЦЕНТУМ  з гри брейн-ринг «Еко-брейн – 2019». Організатори турніру: департамент освіти і науки ЛОДА,  КЗ ЛОР «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної...

Переглядів: 868 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook