Період публікації:

від

до

Категорія:

Вихованці Львівської ДЮСШ № 1 – призери чемпіонату області з настільного тенісу (фото)

Опубліковано: Вівторок, 10 жовтня 2017 

min
max

Нещодавно завершився чемпіонат області з настільного тенісу серед дівчат 2003 р.н. та мол., що являється відбірковими змаганнями до чемпіонату України.

В напруженій боротьбі 1-ше місце виборола вихованка ДЮСШ № 1 м. Львова Бариляк Анастасія, 2-ге місце також посіла вихованка ДЮСШ № 1 Кірокасян Мар'яна. У змішаному парному розряді 1-ше місце за вихованцями ДЮСШ № 1 – Конкуловським Романом та Бариляк Анастасією.

Чемпіонів області підготувала тренер-викладач Кириченко Віра Олександрівна.

Немає коментарів

Схожі статті:

Львів’яни – бронзові призери Спортивних ігор України з настільного тенісу Львів’яни – бронзові призери Спортивних ігор України з настільного тенісу Опубліковано: П`ятниця, 24 травня 2019 Студентська збірна Львівської області виборола загальнокомандне третє місце у Спортивних іграх України серед студентів коледжів та технікумів, які днями завершились на Львівщині. Перше місце посіла команда Івано-Франківської області, а другими стали студенти коледжів Тернопільської області. Загалом...

Переглядів: 570 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Команда ДЮСШ № 1 м. Львова – бронзовий призер «Ігор юних патріотів» (фото) Команда ДЮСШ № 1 м. Львова – бронзовий призер «Ігор юних патріотів» (фото) Опубліковано: Понеділок, 27 листопада 2017 До Дня Гідності та Свободи 19 листопада в спорткомплексі «Інтерспорт» відбулися змагання – першість Львова серед школярів з футзалу «Ігри юних патріотів». Команда дівчат ДЮСШ № 1 змагалася з юнаками ДЮСШ № 3, відтак дівчата посіли 3 місце. А Домбровська Тетяна стала кращим воротарем турніру.

Переглядів: 436 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook