Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбулося засідання методоб’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 13 жовтня 2017 

min
max

Представники Львівського кооперативного коледжу економіки і права, циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності взяли участь у засіданні методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області, що відбулось на базі ВСП Технологічний коледж НУ «Львівська політехніка».

Відкрив засідання директор Технологічного коледжу, к.т.н., доцент Іван Костюк. Він привітав учасників методоб’єднання в стінах навчального закладу, охарактеризував діяльність коледжу, поділився досвідом, здобутками вишу, відповів на задані питання учасників засідання та побажав плідної праці.

Голова методичного об’єднання економічних дисциплін Олександра Кондратович під час виступу ознайомила присутніх із завдання та окреслила перспективи роботи методоб’єднання на наступний навчальний рік, з урахуванням змін, що постійно відбуваються в освітній галузі. Крім того, вона наголосила на важливості таких засідань, які об’єднують для професійного спілкування викладачів економічних дисциплін (економіки, організації і планування, бухгалтерського обліку, менеджменту, маркетингу, статистики, управління тощо).

Методист Ради директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області Ірина Тарасюк від імені голови Ради директорів Романа Дадака привітала з нагоди Дня працівників освіти, побажала усім успіхів, гарних результатів та наснаги на освітянській ниві, розповіла присутнім про курси підвищення кваліфікації, атестацію викладачів, здобутки, недоліки і перспективи.

Під час засідання були заслухані доповіді: «Впровадження інноваційних форм навчання з економічних дисциплін» – Людмила Пилипенко (Львівський поліграфічний коледж УАД), Ірина Кулініч (Львівський коледж будівництва, архітектури та дизайну), Юлія Баран (Львівський автомобільно-дорожній коледж НУ «Львівська політехніка»); «Обмін досвідом роботи з організації самостійної роботи студентів економічних дисциплін» – Людмила Дутко (Самбірський технікум економіки та інформатики), Уляна Нурхіметова (Львівський коледж транспортної інфраструктури ДНУЗТ ім. акад. В. Лазаряна) та ін., які поділилися досвідом роботи з колегами, підготували презентації та демонстраційні матеріали.

Викладачі поділилися власним досвідом проведення занять з економічних дисциплін, активно обговорювали питання якості та результативності дистанційного навчання, ознайомились з методичним забезпеченням дисциплін економічного циклу, виконанням курсових робіт з економічних дисциплін, зупинилися на проблемах професійної підготовки студентів у сучасних умовах. Особливу увагу членів методичного об’єднання було зосереджено на посиленні практичної спрямованості навчання та впровадженні сучасних інформаційних технологій у навчальний процес. Також учасники обговорили порядок організації та проведення у навчальному році конкурсу методичних розробок серед викладачів та фахових конкурсів серед студентів. Запропонували та обговорили тематику проведення Обласної науково-практичної конференції з економічних дисциплін на 2017/2018 навчальний рік, склали організаційний комітет – відповідальний голова методоб’єднання та викладачі економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області, яка буде проходити на базі Львівського коледжу будівництва, архітектури та дизайну. Наступне засідання відбудеться на базі ВСП Львівський коледж інфокомунікації НУ «Львівська політехніка».

Окрім того, під час заходу викладачі ділились власним досвідом роботи, обмінювались думками щодо вирішення актуальних проблем, що були озвучені в ході роботи засідання методичного об’єднання.

Учасники засідання високо оцінили рівень проведення заходу та щиро вдячні за плідну співпрацю: адміністрації, економічному відділенню й викладацькому складу циклових комісій спеціальних економічних дисциплін, дисциплін комерційної діяльності та цикловій комісії туризму ВСП Технологічний коледж НУ «Львівська політехніка».

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Відбулося засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. (фото) Відбулося засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. (фото) Опубліковано: П`ятниця, 07 квітня 2017 5 квітня представники циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права взяли участь в засіданні методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області, яке відбулось на базі Природничого коледжу...

Переглядів: 675 Коментарів: 0

Вища освіта

Відбулося засідання методоб’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області Відбулося засідання методоб’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області Опубліковано: Середа, 02 жовтня 2019 Нещодавно на базі Відокремленого структурного підрозділу Золочівський коледж Національного університету «Львівська політехніка» відбулося засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області. Відкрив засідання директор ВСП Золочівський коледж...

Переглядів: 635 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook