Період публікації:

від

до

Категорія:

У Трускавці до свята Покрови приурочили турнір із боксу

Опубліковано: Середа, 18 жовтня 2017 

min
max

У Трускавці з 12 по 14 жовтня в спортивно-оздоровчому комплексі дитячо-юнацького спортивного клубу «Спортовець» відбувся дев`ятий традиційний турнір з боксу серед юнаків 2004-2005, 2006-2007 рр.н.

Цього року змагання відбулися з нагоди святкування Покрови Пресвятої Богородиці, Днів Українського козацтва та захисника України і до міста-курорту завітала рекордна кількість учасників – 123 чоловік (20 команд ) з Львівської, Чернівецької, Закарпатської та Івано-Франківської областей України.

Організатори змагань – федерація боксу Львівщини (голова федерації – Богдан Бурда), відділ освіти (завідувач – Орест Лобик) і відділ у справах сім’ї, молоді і спорту Трускавецької міської ради (завідувач – Роман Коваль) та ДЮСК «Спортовець».

Обслуговувала змагання суддівська бригада федерації боксу Львівщини. Головний суддя – заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, майстер спорту СРСР, суддя всесвітньої категорії Петро Яцик (м. Стрий).

Зазначимо, в Трускавецькому дитячо-юнацькому спортивному клубі «Спортовець» національно-патріотичне виховання дітей та молоді є складовою частиною навчально-виховного процесу.

Одною із форм виховної роботи з учнями закладу є приурочення спортивно-масових заходів до визначних подій України.

Немає коментарів

Схожі статті:

Викладач Львівського кооперативного коледжу у складі Збірної команди ветеранів Львова здобув «срібло» на міжнародному турнірі з волейболу Викладач Львівського кооперативного коледжу у складі Збірної команди ветеранів Львова здобув «срібло» на міжнародному турнірі з волейболу Опубліковано: Понеділок, 25 березня 2019 Нещодавно у місті Львові відбувся XVIIІ Міжнародний турнір з волейболу серед ветеранів. Організатором турніру виступив волейбольний клуб «ОМЕГА». У турнірі взяли участь команди з Польщі («Каман-Воле»), Латвії (м. Даугавпілс), Білорусії (м. Мінськ), Болгарії (м. Руси), Вінниці, Чернівців, Луцька, Києва...

Переглядів: 669 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook