Період публікації:

від

до

Категорія:

Спортсмени Львівщини – переможці юніорського чемпіонату України зі стрибків на акробатичній доріжці (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 20 жовтня 2017 

min
max

Нещодавно у гімнастичному залі Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міноборони України у Львові завершилися чемпіонат України серед юніорів та всеукраїнські змагання серед учнів ДЮСШ зі стрибків на акробатичній доріжці.

У чемпіонаті України зі стрибків на акробатичній доріжці у двох вікових групах 2000-2002 рр.н. та 2003-2004 рр.н. взяли участь 70 молодих акробатів у складі 10 збірних команд зі Львівської, Дніпровської, Сумської, Миколаївської, Запорізької, Харківської, Вінницької, Житомирської областей та м. Києва.

Вперше в офіційних змаганнях національного рівня у загальнокомандному заліку збірна команда Львівської області стала чемпіоном України!

До складу збірної команди Львівської області увійшло 8 спортсменів, які представляють акробатичні школи Львова та Дрогобича.

В командних змаганнях серед юнаків – О. Мазурик, М. Лесишин, В. Войтів, І. Буштин – стали чемпіонами (другий рік поспіль), а в змаганнях серед дівчат – Л. Кіцера, А. Мисишин, К. Ярема, А. Красильнікова зупинилися за крок до п’єдесталу й посіли четверте місце.

У старшій віковій групі Віталій Войтів у багатоборстві завоював срібну медаль, а Михайло Лесишин – золоту у першій вправі. У молодшій віковій групі Олег Мазурик виборов усі три золоті медалі: у багатоборстві та в обох вправах.

Варто відзначити, що тільки акробати зі Львівщини виконали у змагальних програмах потрійне сальто. Дрогобичани Олег Мазурик вперше на офіційних змаганнях виконав подвійне сальто з подвійним піруетом в прямому положенні, а Віталій Войтів на високому технічному рівні виконав подвійне сальто з трьома піруетами в прямому положенні – на сьогодні він єдиний спортсмен в Україні, який виконує цей надскладний елемент. Ще одна представниця Львівщини Аліна Мисишин посіла третє місце в першій вправі. А Ігор Буштин виконав норматив «Майстра спорту України».

У Всеукраїнських змаганнях серед учнів ДЮСШ взяли участь понад 130 спортсменів вікових груп 2004-2010 рр.н. З поміж учасників представниці збірної Львівської області Анна-Марія Вагіла посіла друге місце серед спортсменок 2005-2006 рр.н., Євгенія Жгута – перше місце, а Ольга Котик – друге місце серед спортсменок 2007-2008 рр.н.

Організатори змагань – Міністерство молоді та спорту України, Українська федерація гімнастики, Львівська обласна федерація гімнастики за підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації. Головний суддя змагань – суддя національної категорії Роман Кізло (м. Львів).

Немає коментарів

Схожі статті:

Збірна команда Львівщини успішно виступила в юніорському чемпіонаті України зі стрибків на акробатичній доріжці (фото) Збірна команда Львівщини успішно виступила в юніорському чемпіонаті України зі стрибків на акробатичній доріжці (фото) Опубліковано: Субота, 23 Червня 2018 Збірна команда Львівської області у складі 8 спортсменів зі Львова та Дрогобича взяла участь у чемпіонаті України зі стрибків на акробатичній доріжці, що відбувся 12-16 червня у м. Генічеську. Загалом змагалося понад 90 спортсменів, які представляли збірні команди Житомирської, Львівської, Харківської,...

Переглядів: 697 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Визначилися переможці всеукраїнських змагань з кульової стрільби «Юний динамівець – 2018» (фото)й Визначилися переможці всеукраїнських змагань з кульової стрільби «Юний динамівець – 2018» (фото)й Опубліковано: Вівторок, 12 Червня 2018   Упродовж 7-9 червня в стрілецькому тирі «Динамо» у м. Львові тривав особисто-командний чемпіонат ФСТ «Динамо» України «Юний динамівець» зі стрільби кульової з пневматичної зброї серед юнаків та дівчат 2000 р.н. та молодших. Такі змагання відбулися за підтримки Національного Олімпійського Комітету...

Переглядів: 765 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook