Період публікації:

від

до

Категорія:

Оголошено конкурс наукових і творчих робіт про Голодомор

Опубліковано: П`ятниця, 20 жовтня 2017 

min
max

Міністерство освіти і науки запрошує взяти участь у Міжнародному міждисциплінарному конкурсі наукових і творчих робіт імені Володимира Маняка і Лідії Коваленко. Тема конкурсу: «Голодомор 1932-1933 рр. – геноцид Українського народу в приватних історіях і просторі культури».

Конкурс проводиться в номінаціях:

  • «Кращі творчі і дослідницькі роботи учнів 5-11 класів ЗНЗ»;
  • «Кращі методичні розробки уроку/лекції та творчі роботи вчителів навчальних закладів та викладачів ВНЗ»;
  • «Кращі творчі і дослідницькі роботи студентів, аспірантів, науковців (віком до 35 років)».

На конкурс подаються лише неопубліковані оригінальні роботи. Вони можуть бути написані українською, англійською або російською мовами. Детальнішу інформацію про Умови проведення конкурсу можна переглянути за посиланням.

Конкурсні роботи приймаються до 15 листопада 2017 року за адресою: 02068, м. Київ, а/с 74, або на e-mail: konkurs.manyaka.kovalenko@gmail.com (із позначенням «ІІ Міжнародний міждисциплінарний конкурс – 2017»). Оголошення результатів відбудеться в останній тиждень листопада.

Автори 3-х найкращих робіт отримають грошову винагороду: за І місце – 5 тис. грн, ІІ місце – 3 тис. грн та ІІІ місце – 2 тис. грн. Також у кожній з номінацій журі відзначить ще 10 робіт, автори яких отримають 1 тисячу гривень.

Телефони для довідок: (044) 246-43-39; (097) 318-43-39 – Світлана Шиман; e-mail: lana.kuzyna@gmail.com.

Зазначимо, що організатором конкурсу виступає ГО «Український науково-дослідний та освітній центр вивчення Голодомору» (HREC in Ukraine) за підтримки Міністерства освіти і науки України, Інституту історії України НАН України, Науково-освітнього консорціуму з вивчення Голодомору при Канадському інституті українських студій Альбертського університету.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Для учнів, студентів та викладачів оголосили конкурс наукових і мистецьких робіт про Голодомор Для учнів, студентів та викладачів оголосили конкурс наукових і мистецьких робіт про Голодомор Опубліковано: Понеділок, 16 квітня 2018 Учні 5-11 класів, студенти, аспіранти та молоді вчені, вчителі та викладачі закладів освіти запрошуються до участі у ІІІ Міжнародному міждисциплінарному конкурсі наукових і мистецьких робіт імені Володимира Маняка і Лідії Коваленко. Спеціальна тема конкурсу у 2018 році – «Голодомор 1932-1933 рр. –...

Переглядів: 702 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Держкомтелерадіо приймає твори на здобуття премії імені Івана Франка Держкомтелерадіо приймає твори на здобуття премії імені Івана Франка Опубліковано: Четвер, 26 березня 2020 Держкомтелерадіо України з 1 березня по 1 травня 2020 року оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності. До конкурсу подаються нові оригінальні публіцистичні твори у галузі інформаційної сфери, що сприяють утвердженню історичної пам’яті...

Переглядів: 3978 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook