Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львові пройдуть Всеукраїнські змагання з перегонів автономних роботів за Кубок Львівської політехніки

Опубліковано: Понеділок, 23 жовтня 2017 

min
max

28 жовтня в приміщенні Студентської бібліотеки Національного університету «Львівська політехніка» (вул. Митрополита Андрея, 3) відбудеться конкурс «Всеукраїнські змагання з перегонів автономних роботів за Кубок Львівської політехніки». Початок – о 9:00 год.

Метою Конкурсу є активізація науково-технічної творчості студентів, як важливого фактора формування фахівців ХХІ століття, їх залучення до наукових програмах, проектної, конструкторської та іншої науково-дослідної діяльності.

Участь у змаганнях візьмуть команди, що представляють вищі навчальні заклади, до складу яких входять студенти, аспіранти і докторанти. Конкурс проводитиметься за регламентом ROBORACE. Реєстрація команд здійснюється на сайті Конкурсу.

Команда-переможець Конкурсу нагороджується Кубком Львівської політехніки, а команди-призери за друге і третє місця – медалями. Команда-переможець та команди-призери нагороджуються дипломами та заохочувальними призами.

Контактна особа – Василь Татарин, доцент кафедри фотоніки Національного університету «Львівська політехніка», тел.: (095) 602-39-66, e-mail: vasyl.y.tataryn@lpnu.ua.

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівській політехніці пройдуть Всеукраїнські змагання з перегонів автономних роботів У Львівській політехніці пройдуть Всеукраїнські змагання з перегонів автономних роботів Опубліковано: Четвер, 20 жовтня 2016 У суботу, 22 жовтня, відбудуться Всеукраїнські змагання з перегонів автономних роботів на кубок Національного університету «Львівська політехніка», котра цьогоріч відзначає своє 200-річчя. Метою цих захоплюючих перегонів роботів-автівок, що проводяться у Львівській політехніці щорічно, є активізація...

Переглядів: 1418 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівській політехніці пройшли Всеукраїнські змагання із робототехніки (фото) У Львівській політехніці пройшли Всеукраїнські змагання із робототехніки (фото) Опубліковано: Понеділок, 31 жовтня 2016 Днями у Національному університеті «Львівська політехніка» за сприяння Міністерства освіти і науки України відбулися Всеукраїнські змагання з перегонів автономних роботів. Змагання були присвячені 200-річчю Львівської політехніки. Команди, що взяли участь у конкурсі, представили власні розробки роботів,...

Переглядів: 1356 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook