Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському кооперативному коледжі провели олімпіаду з правознавства (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 27 жовтня 2017 

min
max

Викладачі циклової комісії правознавчих дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели олімпіаду з юридичних дисциплін серед студентів III та IV курсів спеціальності «Правознавство», в якій студенти мали можливість проявити рівень набутих теоретичних знань в навчальному закладі.

Метою проведення студентської олімпіади було підвищення якості підготовки студентів з фаху, виявлення, підтримка та розвиток творчого потенціалу обдарованої молоді, реалізація здібностей студентів, стимулювання й активізація їхньої навчально-пізнавальної та науково-дослідної діяльності, створення умов для їхнього професійного росту.

З привітальним словом до учасників студентської олімпіади з правознавства звернулась голова циклової комісії Руслана Юзьків та представники від адміністрації, які побажали усім успіхів та гарних і вдалих результатів учасникам.

Учасники мали змогу перевірити свої знання з базових галузей права та окремих юридичних дисциплін.

Готували студентів до олімпіади викладачі циклової комісії правознавчих дисциплін: Леся Федак, Руслана Юзьків, Ліліана Криськув, Руслана Кравчишин, Любов Флірчук, Наталія Загорбенська, Людмила Бачинська, Зоряна Хомяк, Оксана Козак, Наталія Захарчук, Соломія Мисак, Євген Яхно, Марія Стахура.

Забезпечували проведення олімпіади та перевірку робіт журі з викладацького складу циклової комісії та представників адміністрації.

Нелегке завдання стояло перед поважним журі, адже їм необхідно було оцінити студентські праці та обрати найкращу. За результатами перевірки робіт студентської олімпіади з правознавства визначені переможці, а саме:

  • перше місце – Вадим Серант, група ПВ(н)-15, курс ІІІ;
  • друге місце – Артур Дейнега, група ПВ(н)-15, курс ІІІ, та Марія Климуко, група ПВ(н)-14, курс IV;
  • третє місце – Андрій Марко, група ПВ(н)-25, курс ІІІ; Ольга Галімурка, група ПВ(н)-24, курс IV; Марта Маречко, група ПВ(н)-24, курс IV; Марта Пукач, група ПВ(н)-24, курс IV.

Директор коледжу Наталія Зубко зазначила, що студенти приємно вразили високим рівнем підготовки, а також подякувала викладачам циклової комісії правознавчих дисциплін за результативну роботу з обдарованою молоддю та всім тим, хто допоміг студентам у підготовці до олімпіади. Адже олімпіада дає змогу виявити кращих студентів із правознавства, поглибити їхню зацікавленість юриспруденцією та стимулювати до творчої праці.

Під час церемонії закриття олімпіади організатори заходу нагородили переможців. Адміністрація коледжу, студентське самоврядування і одногрупники пишаються своїми олімпійцями та бажають їм успіхів і відмінних результатів у майбутньому.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв᾽язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студентка Львівського кооперативного коледжу – серед призерів обласної олімпіади з правознавства Студентка Львівського кооперативного коледжу – серед призерів обласної олімпіади з правознавства Опубліковано: Середа, 20 березня 2019 Нещодавно базі Львівського державного університету внутрішніх справ, у співпраці з Радою директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Львівської області та обласним методичним об’єднанням викладачів правознавчих дисциплін, було проведено ІІ етап Обласної олімпіади з правознавства серед...

Переглядів: 522 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

У Львівському кооперативному коледжі відбулася студентська олімпіада з правознавства У Львівському кооперативному коледжі відбулася студентська олімпіада з правознавства Опубліковано: П`ятниця, 19 жовтня 2018 Викладачі циклової комісії правознавчих дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели олімпіаду з правознавства серед студентів третього і четвертих курсів. Мета олімпіади – виявлення та підтримка обдарованої студентської молоді, які прагнуть поглиблювати знання,...

Переглядів: 417 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook