Період публікації:

від

до

Категорія:

На Пустомитівщини відкрили новий сучасний садок (фото)

Опубліковано: Неділя, 29 жовтня 2017 

min
max

Сьогодні, 29 жовтня, у селі Зубра Пустомитівського району урочисто відкрили заклад дошкільної освіти. Сучасний та модерний садок дозволить педагогам охопити навчанням та дозвіллям 150 дошкільнят.

Малечу, педагогів і присутніх на заході привітав голова Львівської ОДА Олег Синютка. Також у вітальному слові очільник області наголосив на важливості шани українських військових – героїв, які щодня захищають кожного українця і своїм щоденним героїзмом дозволяють сьогодні плекати та розвивати різні сфери суспільного життя, в тому числі освітню.

«Ми три довгих роки терпіли і йшли вперед. І нині ми тут відкриваємо цей садочок, бо за нашими спинами стоїть 260-тисячна українська армія. І вона нам дає можливість тут і вільно будувати, і ростити власних дітей. Важливо пам’ятати, що кожен 20-й з цієї армії є вихідцем із Львівщини, тому закликаю по особливому шанувати тих хлопців, які вже повернулись і які продовжують захищати нас на Сході України. Ми – українці, і все, що ми задумаємо, ми здатні зробити, і пам’ятаймо – ніхто за нас цього не зробить», - наголосив Олег Синютка.

У новому садку для дітей діють яскраві ігрові кімнати, оснащений спортзал, актова зала та комп'ютерний клас. Відтак малеча зможе не лише опанувати дошкільне навчання, а й з користю та цікавістю проводити вільний час.

Зазначимо, що на будівництво нового сучасного садочка виділили 43 млн грн із Державного фонду регіонального розвитку та державної субвенції на соціально-економічний розвиток.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

На Львівщині відкрили заклад дошкільної освіти «Лісова пісня» На Львівщині відкрили заклад дошкільної освіти «Лісова пісня» Опубліковано: Понеділок, 04 листопада 2019 У неділю, 3 листопада, урочисто відкрили заклад дошкільної освіти «Лісова пісня» у с. Вільшаник. Варто зазначити, що, на разі, це єдиний заклад дошкільної освіти у Вільшаницькій ОТГ, у якому зможуть розташуватися 50 вихованців. До урочистостей долучилися т.в.о. директора департаменту освіти і науки...

Переглядів: 467 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки

У Дрогобицькому районі відкрили новий дитячий садок У Дрогобицькому районі відкрили новий дитячий садок Опубліковано: Середа, 27 лютого 2019 Сьогодні, 27 лютого, в с. Уличне Дрогобицького району офіційно відкрили новий дитячий сaдочок «Диво». Заклад дошкільної освіти розрaховaний нa 3 групи по 20 дітей. Директор департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Любомира Мандзій під чaс відкриття оглянула дошкільний заклад. «Цей...

Переглядів: 335 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook