Період публікації:

від

до

Категорія:

Освітянам Львівщини роз’яснили роль керівника у межах впровадження нового Закону «Про освіту» (фото)

Опубліковано: Понеділок, 30 жовтня 2017 

min
max

Сьогодні, 30 жовтня, у Львівській політехніці відбулась нарада голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки, голови Львівської облради Олександра Ганущина, керівника департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомири Мандзій із директорами закладів загальної середньої освіти Львівщини.

«Я вважаю, що Львівщина в галузі освіти є сьогодні провідною областю в Україні. Про це мені говорить і Міністр освіти, а також результати незалежного оцінювання показують, що ми сьогодні є конкурентоздатними, в тому числі і з Києвом, який попри об’єктивні обставини завжди був попереду в освітній галузі», - зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Новий Закон «Про освіту» покладає на директорів нові обов’язки, тож під час наради очільники області наголосили на відповідальності керівників освітніх закладів.

«Ви повинні зрозуміти – ви стаєте останньою інстанцією в прийнятті рішень. Від моменту прийняття і вступу в дію закону директор школи – це та людина, від якої все залежить. Ви мусите це усвідомити. Окрім того, від вас залежить і виховання дітей», - наголосив очільник області.

Під час наради керівників освітніх закладів не лише ознайомили із основними аспектами нового закону, але й побудували другу частину зустрічі у форматі запитань-відповідей, відтак присутні ставили запитання, які їх найбільше турбують у процесі реалізації Закону України «Про освіту».

Немає коментарів

Схожі статті:

Директорів шкіл обиратимуть за результатами конкурсу (фото) Директорів шкіл обиратимуть за результатами конкурсу (фото) Опубліковано: Понеділок, 30 жовтня 2017 Призначення керівників загальноосвітніх навчальних закладів державної форми власності відбуватиметься за результатами конкурсного відбору. Про це сьогодні, 30 жовтня, повідомила директор департаменту освіти Львівської облдержадміністрації Любомира Мандзій під час наради з керівниками шкіл області щодо...

Переглядів: 923 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Любомира Мандзій зустрілася з директорами шкіл Дрогобиччини Любомира Мандзій зустрілася з директорами шкіл Дрогобиччини Опубліковано: П`ятниця, 22 Червня 2018 21 червня відбулася нарада директорів навчальних закладів Дрогобицького району за участю директора департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Любомири Мандзій. Звертаючись до учасників наради, вона зазначила, що завжди відстоює інтереси педагогів і шкіл, але пріоритетом освітнього...

Переглядів: 452 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook