Період публікації:

від

до

Категорія:

Дружать діти на планеті: школярів запрошують до участі у конкурсі малюнку

Опубліковано: Вівторок, 31 жовтня 2017 

min
max

Міжнародний конкурс дитячого малюнку «Дружать діти на планеті» проходитиме у Мінську з січня по березень 2018 року під патронатом Міністерства освіти Республіки Білорусь та Національного центру художньої творчості дітей та молоді при Міністерстві освіти Республіки Білорусь. Тема конкурсу – «Про що мріють діти?».

До участі у конкурсі запрошуються діти віком від 4 до 16 років. На конкурс приймаються живописні та графічні роботи, виконані в різних техніках.

Конкурсні роботи приймаються до 30 грудня 2017 року (за поштовим штемпелем) на адресу:

220030, г. Минск, ул. Кирова, 16

Республика Беларусь

Национальный центр художественного творчества детей и молодёжи

Розгляд усіх робіт, представлених на конкурс, відбудеться в кінці січня 2018 року. Імена учасників, які успішно пройшли конкурсний відбір, будуть опубліковані на сайті організаторів у березні 2018 року.

Детальнішу інформацію про конкурс можна отримати на сайті: www.nchtdm.by.

Немає коментарів

Схожі статті:

Триває конкурс дитячого малюнку «Природа не має кордонів» Триває конкурс дитячого малюнку «Природа не має кордонів» Опубліковано: Вівторок, 15 травня 2018 Уже третій рік поспіль департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА спільно із природоохоронними установами області проводить конкурс дитячого малюнку «Природа не має кордонів». Захід присвячений відзначенню Дня Європи в Україні. До участі у конкурсі запрошують дітей будь-якого віку з...

Переглядів: 287 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook