Період публікації:

від

до

Категорія:

“Ще раз про правила дорожнього руху” (фото)

Опубліковано: Середа, 01 листопада 2017 

min
max

З метою підвищення інформованості учасників навчально-виховного процесу про негативні наслідки дорожньо-транспортних пригод та стимулювання дій, спрямованих на усунення основних факторів ризику дорожньо-транспортного травматизму в НРЦ Святого Миколая у вересні та жовтні цього року було проведено комплекс профілактичних заходів «Увага! Діти – на дорозі!».
Вчитель образотворчого мистецтва Тарасюк О.С. провела з учнями 5-8 кл. урок: “Ще раз про правила дорожнього руху” та організувала виставку «Увага! Діти на дорозі».
Малюючи малюнки на дану тематику в черговий раз, ми сподіваємося, що наші учні, ще більше зрозуміють необхідність обов’язкового дотримання правил безпечної поведінки на вулицях та дорогах.
Своїми малюнками діти закликають своїх однолітків дотримуватися правил дорожнього руху, не порушувати їх. Показують засобами образотворчого мистецтва до яких важких наслідків приведуть порушення правил дорожнього руху.
Проблема дитячого травматизму давно хвилює педагогічні колективи шкіл, батьків, усе суспільство й обговорюється на різноманітних рівнях. Дотримання правил дорожнього руху - один з головних компонентів збереження життя і здоров'я дітей.
Ми говоримо про правила дорожнього руху вдома з батьками, у школі із вчителями, спілкуємося з інспекторами ДАІ, малюємо малюнки і плакати про безпеку руху. Коли спитають, то ми все знаємо, але чи дотримуємося?!
 

Немає коментарів

Схожі статті:

Майтер-клас “Петриківка” (фото) Майтер-клас “Петриківка” (фото) Опубліковано: Понеділок, 05 Червня 2017 Вишуканий та неповторний петриківський розпис – чудовий привід для гордості українців. Магія цього мистецтва полонила й учнів НРЦ Святого Миколая. 26 травня учні робили перші спроби в опануванні народного малярства. Цікавий майстер-клас із петриківки для юних митців провів художник петриківського розпису...

Переглядів: 629 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Виставка  “Різдво у Львові” (фото) Виставка “Різдво у Львові” (фото) Опубліковано: Середа, 04 січня 2017 Образотворче мистецтво по-особливому впливає на кожного з нас. Воно може проникати в найпотаємніші куточки людської душі, хвилювати і робити людину величною. Кожна нова ідея втілюється в такій формі, яка збуджує емоції, активізує уяву, викликає особливі переживання. 19 грудня 2016 року у Навчально-реабілітаційному...

Переглядів: 1252 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook